Grupp: Huvudforum

Svenskt miljöbolag - Världsgenombrott

0
Ogilla!
9
Gilla!
2014-10-19 21:04:16

Det svenska miljöbolaget Recyctec har en världsunik metod för att rena använd glykol. En unik egenskap är att man kan eliminera kadmium i den använda glykolen från avisning av flygplan.

Recyctec's metod gör att en ändlig produkt både kan återvinnas och återanvändas hur många gånger som helst.

EU Life + stöder denna metod och har varit med som finansiär, vilket är oerhört positivt. Riktlinjer kommer dras upp för bolag som använder glykol att dessa måste lämna glykolen till återvinning för att kunna återanvändas.

Mycket händer just nu med ännu mer inleveranser än vad Recyctec tidigare räknat med och bolaget har uppmärksammats internationellt. Bl.a. från grekisk storbank som kommer vara delaktiga i att sprida metoden i Europa. Kan bli bingo/jackpot med snabb spridning av metoden på sätt som inte behöver kosta Recyctec pengar. Finansiering och utlicensiering ger win-win-situation.

Fantastiskt också att Recyctec har möjlighet att få betalt för sin råvara - använd glykol! Det är faktiskt sant, bolag som lämnar använd glykol för destruering måste betala en viss summa/liter, där kan Recyctec få betalt istället. Vilket även är till gagn för bolag som använder glykol, då Recyctec hjälper dessa att bli mer gröna och direkt kan klättra 2 steg på EU:s trappstege i miljösynpunkt.

Även här en win-win-situation.

Läs mer på Redeye, riktigt intressant att följa Recyctec nu!:

http://www.redeye.se/aktiebloggen/recyctec-holding/miljardmarknad-svenskt-miljoforetag

Mvh

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.