Grupp: Huvudforum

Plocke pinn

0
Ogilla!
16
Gilla!
2021-04-17 09:55:32

Finns det någon här som har erfarenhet av Infront?

Jag tänker mest på om det är möjligt att göra egna script och hur detta kan kopplas ihop med orderläggning?

Finns det möjlighet att göra automatisk orderläggning?

// korpen

0
Ogilla!
11
Gilla!
2021-04-17 14:27:07

Om det är Nordnets Infront web Trader du menar så är nog inte egna script med automatisk orderläggning möjlig, har dock ej själv använt den tjänsten.

Men de har en lösning "Nordnet External API.

Koppla ihop dina egna lösningar och program med Nordnet.

API är ett enkelt sätt att koppla ihop egna lösningar och program med Nordnets tjänst. Genom vårt publika API, Nordnet External API, är det möjligt att ansluta egenutvecklade handelsapplikationer till Nordnet-plattformen.

Är du privatperson med stor erfarenhet av värdepappershandel och mjukvaruutveckling så erbjuds du att skräddarsy din handelsupplevelse hos Nordnet.

Du har dina egna depåer hos Nordnet och kan för egen räkning handla på dessa med vilken applikation som helst. Enda kraven är att du ansluter din applikation till Nordnet External API, genomgår certifiering hos Nordnet och innan produktionssättning tecknar ett API-avtal."

Men betalade för många år sedan flera tusen för en lösning från ett fristående företag som samarbetade med Nordnet, tror det är det som nu kallas

Nordnet AutoTrader. Löpte dock ej av flera olika skäl ej linan ut och aktiverde funktionen för auto-handel utan avslutade det hela. Så jag tror Nordnet Auto Trader fortfarande är det bäst ämnade för ändamålet.

"Aktieanalys och automatisk orderläggning.

Nordnet AutoTrader är marknadens mest kraftfulla verktyg för teknisk analys och för att hitta köpvärda aktier, derivat, ETF:er, ETN:er m.m. Hela Nordnets erbjudande av börshandlade instrument finns tillgängligt via Nordnet AutoTrader. Du kan dessutom låta programmet köpa och sälja dessa åt dig automatiskt.

Du kan själv sätta upp villkor som Nordnet AutoTrader handlar efter genom att använda färdiga strategier eller skriva egna script. Du får även tillgång till en avancerad flytande stop-loss funktion."

Källa för citat inloggad information från Nordnet

0
Ogilla!
9
Gilla!
2021-04-18 18:54:36

Tack, det var mycket och väldigt bra information - jag har alltid haft Avanza och trodde att det bara var dem som erbjöd Infront. Ska kolla upp hu r det funkar med Nordnet, även med Avanza och hur det funkar hos dem.

// korpen

0
Ogilla!
11
Gilla!
2021-04-19 23:12:28

Kul att det uppskattades! Men kolla även prislistan!

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.