Grupp: Huvudforum

Fingerprint FA - Del 9

0
Ogilla!
81
Gilla!
2013-11-21 23:34:40

Här håller vi oss till fing diskussioner som enbart rör FA

Alla är välkomna att bidra med det som man fått fram, Fings prestationer och framtida möjligheter. Allt som ligger grund för att en TA.

Gruppen kommer att vara öppen för alla som bidrar med vettiga åsikter. Kritisk granskning är välkommet men skribenter med mål att förtala, smutskasta, insinuera kriminella saker etc. får göra sig en egen tråd att förpesta.

Här kan vi samla alla länkar, uppgifter kring bolaget etc.

Som en parallell tråd till TA tråden.

Länk till andra delar

1: http://www.aktieguiden.com/1203226/fingerprint-fundamental-analys

2: http://www.aktieguiden.com/1206616/fingerprint-fundamental-analys-del-2

3: http://www.aktieguiden.com/1208427/fingerprint-fa---del-3

4: http://www.aktieguiden.com/1210864/fingerprint-fa---del-4

5: http://www.aktieguiden.com/1212462/fingerprint-fa---del-5

6: http://www.aktieguiden.com/1216093/fingerprint-fa-del-6

7: http://www.aktieguiden.com/1218456/fingerprint-fa---del-7

8: http://www.aktieguiden.com/1223960/fingerprint-fa---del-8

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-21 23:41:19

Tack Crow! Blir ett jävla scrollande;).Dessa dagars nergång har inte någon som helst betydelse mer än att traders leker med kursen..Du och jag trodde vi fyndade på 46-49kr:)....Jävla nissar alltså och så många går på det gång efter gång.Synd för det skrämmer kanske vissa som är långsiktiga i finger.

MEN nu tar vi nya tag.......Och startar med en fredagsrekyl som fortsätter långt in i 2014;)....God natt!/ovat11

0
Ogilla!
90
Gilla!
2013-11-22 00:12:20

PL2002

Det kom ju fram att det hette

Blue partner = Windows Blue Independent Service Vendor & Independent Hardware Vendor and a Partner related to Microsoft?s Readiness Program for Biometric Fingerprint functionality in Windows 8.1

Men du kanske hade föredragit detta före Blue partner? Frågan ställdes dessutom på stämman där man bekräftade detta och att man hade enats om att att kunna kalla det just Blue partner för enkelhetens skull.

Så ditt antagande är ju pga din okunnighet och att du tycker att detta var något avgörande för din ställning mot företaget...när man faktiskt hade rätt där. Det är oerhört märkligt måste jag säga.

jag skall nu svara dig vidare efter dina mycket märkliga påståenden..

''''''''''''

De åsikterna har jag haft är när ni nyrekryterar okunniga. Så himla lena i käften och "du kommer att bli rik". Jag fullständigt HATAR det beteendet. Jag tycker det är fult, omoralist, manipulativt och ni borde skämmas.

-Vaddå rekryterar okunniga? Vi försöker ju mata analys efter analys som visar varför vi tycker som vi tycker. >Det är ju upp till varje person att då fritt tolka den analys vi lägger fram och besluta sig om man tror på det eller inte. Tycker du att kommentarer om att företaget ALDRIG kommer att lyckas...den kommer att kursa....den skall ner till 5 spänn..osv innehåller något vettig analys att ta ställning till? Eller är det rent bullshit? Vi försöker iallafall VISA varför vi tycker som vi tycker.

Den familj jag växt upp i har enbart haft som måtto… "Att livet består i att bygga upp ett förtroendekapital inom den sfär man verkar inom." Och jag kan lova att det lönar sig i längden!

- Varför tror du att vi har kvar våra nicknames efter 14 år på diverse chatter? För att vi är oärliga? Fråga dig istället varför alla baissare slutar helt plötsligt och sen dyker nya namn upp hela tiden som helt plötsligt poppat upp ur ingenting och skall spela proffs kring fing. Det har lönat sig för alla som lyssnat på oss sen ensiffrigt. Vi har rekat köp på ensiffrigt...vi har rekat köp på 19 spänn...vi har rekat köp på 32 spänn..vi har rekat köp på mycket högre nivåer. Många gånger däremellan har kursen gått ner nästan 50% och sen fått nya toppar...hela tiden. vi står ju FAST vid att man skall vara långsiktig och att kursen kommer att gå upp mer...den kan inte gå upp spikrakt och sen aldrig rekylera. Det är ju DU som försöker få folk att realisera förluster samtidigt som vi hela tiden sagt att det kommer att ordna sig.

Jag ser det likadant med aktier, jag ger inga råd om jag inte är riktigt tvärsäker.

- Varför tror du vi ger råd kring fing? För att vi suttit och inte lärt oss ett skit kring tekniken och bolaget under 14 års tid? kan du säga en enda analytiker som har gjort detta och som kan allt kring tekniken och bolaget? Du verkar ju tro mer på en pajjas som heter Elofsson är något annat...han som ringde supporten och undrade om windows blue...

Jag kan riktigt köpa caset i fing, den dagen man presenterar en fungerande TouchSensor som fungerar i en existerande mobil. Den dagen finns ännu inte på kartan. Det kräver implementering om huruvida fingertrycks-algoritmerna ska stanna i processorn eller bara vara mjukvara som i Win 8,1. Det kräver även miljarder i utvecklingskostnader och ett intimt samarbete med resp. mobiltillverkare.

- Här är du ju helt borta ur matchen....Fingerprint HAr ju sagt att deras sensor kommer att bli färdig under detta året, vad är det som du inte förstått och varför insinuerar du felaktiga påståenden? Vadå MILJARDER? har fings nuvarande sensorer kostat MILJARDER? Deras touchsensor kommer ju nu i gen 4. De har linjesensorer som passar i smartphones..har dessa kostat MILJARDER? Det är ju rent skitsnack från ditt håll.

Jag har följt fing i åratal. Det har varit samma tjafs i åratal… "Tänk om den modellen kommer ut med fings lösning! -Vilket lyft!" etc etc.

-hade du följt fing i åratal så hade du aldrig påstått att man fått optioner gratis eller att utvecklingen av sensorer kostar MILJARDER.

Det är bara skitsnack hela tiden. Som jag sa den dagen när en marknadsledande tillverkare kommer ut med en fungerande touch sensor från fing så köper jag caset utan tvekan. Innan dess så ser jag Vadility, IDEX och NEXT som andra kort som heller inte lagt sina kort på bordet som alternativ. Eller att typ Samsung kanske utvecklar sin egen lösning.

-ren okunnighet från din sida. det är ju du som kommer med skitsnacket. Du VÄGRAR ju tro på företaget när dom säger att sensorn snart är färdig.

Just nu är det mesta oskrivet och det är naivt att tro på antingen den ena eller den andra lösningen. IDEX fick igenom sin nyemission på x antal miljoner i våras… Varför? Fing fick igenom sin i våras… Varför?

-För att alla fattat förutom du...

CrowHater och smartcard, jag värderar människor utifrån ärlighet, trovärdighet och sanningshalt. På alla tre punkterna har ni fallerat och det enda ni har att komma med att era "motståndare" är idioter eller att som jag har IQ 80 etc enl Crow.

-ja..med tanke på att du hela tiden kommer med felaktiga påståenden så måste jag ifrågasätta din kompetens. Ditt må vara din egna slutsats om att vi fallerat..men faktum är att många blivit rika och vi har inte alls sett slutet ännu..så sluta bete dig som att hela bolaget konkursat. har du varit med länge så borde du veta att en kurs går upp och ner och grundar sig på fundamenta. Bolaget har ju för fasiken sagt omsättning på 500MSEK för nästa år..och indikerar 5 ggr mer året därpå. VAR är det som vi fallerat i budskapet? Det är ju EXAKT vad vi hävdat hela tiden...

Det vore löjligt att redovisa mina records inom utbildning, näringsliv och egen företagande. Dra inte upp den aspekten på personer så fort ni åker på deng. Det finns faktiskt x antal millionärer på forumet som inte fått ihop sina pengar via arv utan via sina IQ.

-Ännu en IQ befriad kommentar. jag kan låta dig veta att mina föräldrar började tjäna ihop till sin första gardin, de kom i lånade kläder. De lever fortfarande och medan mina kompisar festade på helgerna när vi pluggade så jobbade jag nattskift över helgerna. Jag har lärt mig att ärlighet varar längst och att man själv genom hårt arbete kan se till att få det bra. jag har utbildat mig på egen kraft utan föräldrar som kunnat hjälpa till i studierna...och jag har skapat allt från första kronan. så kom inte hit och sprid på en massa dynga om att jag ärvt.

Men som jag nämnde inledningsvis. Det finns ingen som vill att kursen i varken fing eller PB eller Idex ska pressas så kraftigt under så kort tid (Glomgold då kanske undantaget). Det är inte bra för förtroendet för biometri marknaden som väckts till liv och som ingen vet när eller om den kommer att leva. Apple är unikt och har alltid varit årtal före sina konkurrenter både i operativsystem och datorer, ipads, ipods och övrigt. Det kanske tar några år!

- det är ju bra att du insett själv att kurspress med intelligensbefriade metoder och skrämseltaktig skadar småsparare och även Fingerprint. Målet är ju att försöka värna om en möjlighet för ett företag att bli något stort och som många kan tjäna på. Medan dina kompisar ser det som en leksak och snabba pengar genom trading. DOM om något skadar dessa småsparare som inte vågar tro på varken vad vi säger eller vad företaget förmedlar..VARFÖR borde du fråga dig...

jag säger att dom som säljer nu kommer att vara förlorare...för om ett år kommer vi att vara på 3 siffrigt...så ÄVEN dom som köpt på höga nivåer kommer att ha vinst...bara man inte går på skitsnacket utan att man vill visa sin analys.

VÄNLIGEN...

Ps...var det inte du som skrev på avanza att allt går ut på att luras...förvrida och att alla tänker på sig själva?

är inte det genomruttet?

0
Ogilla!
7
Gilla!
2013-11-22 00:19:58

Dagens ros Crow;)......Älskar när du ger dom på nöten!NU måste jag sova;)...mvh

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 00:23:01
0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 00:32:06
0
Ogilla!
58
Gilla!
2013-11-22 00:48:29

# snygt, bra Crow. Der sat den!

Vældig bra och ret på kornet, måsta jog säja.

Det er ny vi går i start blokken fore take off!

Tak for din tålmot gennem de månge år.

Ljuset blinker ret forute !

mvh :o) solo1

0
Ogilla!
59
Gilla!
2013-11-22 09:14:50
4
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 09:50:07

10:e dagen i rad där FPC kurs backar. En trend som heter duga.

Idag tar vi oss genom 40-kronorsnivån.

Ganska uppenbart att aktiemarknaden omvärderar FPCs möjligheter och att prognosen som vanligt är alldeles för optimistisk.

0
Ogilla!
59
Gilla!
2013-11-22 09:52:50

#8

Kursen är iaf högre än igår.

M V H

0
Ogilla!
63
Gilla!
2013-11-22 09:53:29

snart kommer 10 dagar av uppgång och vips är den i 70 kr.

aktiemarknaden har alltid fel och som vanligt är den alldeles för pessimistisk nu.

2
Ogilla!
76
Gilla!
2013-11-22 10:15:26

#8

Glomgold.

Vill bara informera om att jag finner dig som den största skitsnackaren och inkompetenta personen av alla. Du har aldirg vågat visa någon analys då du vet att allt talar emot dina påståenden .Du kommer bara med tomma prat och inkopierade texter som du blir matad med.

Jag har full förståelse för varför folk kallat din källa för Kalle Anka. För det är just vad det är. Rena Kalle anka fasoner och intelligensbefriat tjat.

Gaska uppenbart är det att du har agg mot VD och inget annat.

0
Ogilla!
84
Gilla!
2013-11-22 10:36:32

kråkan är en pittbull,,, smack säger det... :-))))

Mvh smartcard

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-22 10:49:06

8

Dessa typer av aktier funkar på detta sättet.

Vi var väl runt 30 när MSFT info´n kom.

Tyvärr kom den ut på ett sätt som inte är klockrent och det har varit lite diffust med info runt den och det har skapat en situation där gemenne man inte riktigt förstår vad samarbetet handlar om.

T.ex

Menar dom att den skall in I Windows baserade smartisar & Tabletter,typ Nokia?

Menar man att FING sensor kommer rekommenderas direkt eller indirekt till tillverkare som har Windows 8.1 som bas(Typ alla)?

Menar man att man har ett väldigt nära samarbete eller bara löst?

Man vet ju bara att FING varit med på MSFT roadshow samt att FING nämnts flera ggr hos MSFT höjdare samt att MSFT informerat om att FING uppvisat en intressant färdplan.

Vi vet att 8.1 är ute men sen har det varit tyst och det tolkas ju inte bra,Tycker om 8.1 nu är ute borde det komma uppföljning av info om man nu är en BLUE PARTNER.

_____________________________________________________

Sen har vi nya policy´n om PM, den har ju också varit svår att tolka.

Det är sådant som lägger en våt filt över elden för intressenter av FING aktier.

Vi har även detta Optionsprogram som tydligen gett marknaden en signal att Inga nyheter kommer inom perioden(Drivande nyheter)

Sedan skall vi inte sticka under stol att FING missat prognoser och då får man räkna med att marknaden misstror 2014,2015 prognoser från FING.

Sen har vi Samsung snacket från Needham,det har också tryckt på oss,den saken är klar.

Vi har även att bolaget gått ut med att Area är klar SNART och introduceras på marknaden Q1,det har också gett signaler om att det är ingen brådska att ha FING aktier.

Sist men inte minst har vi en trend med lägre bottnar och toppar samt icke fördelaktig MA20 MA50 som ju visar var det styr på kort sikt.

____________________________________________________

Man kan ju säga att det skapats ett köpläge för folk som tror på FING.

Så är det tyvärr,det är tufft I dessa bolag.

Kommer man rätt är det BINGO

Kommer man fel får man på käften.

Man skulle vilja vara en fluga på JC vägg,den saken är säker.

Låt NOV bli klar

DEC är kort med alla helgdagar

2014 kommer in och då skall vi se om vi hade rätt..........

Tiden är inne snart för oss alla.

111 kr Innan FEB slut

Mvh

2
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-22 10:53:39

#11 Om man ska lite på Fings egna prognoser (med stor försiktighet) så kommer det ju inte bli någon markant efterfrågan förrän om tidigast ett år. Det kommer inte att synas i FIns siffror förrän kanske kv4 2014 eller 2015. I ett förhoppningsbolag som Fing är det VÄLDIGT lång tid. Det hinner hända mycket på marknaden under den tiden. Konkurrenter, trender, konjunkturer etc. Därför faller värderingen. Kom inte och påstå att 2,4 miljarder kr är lite för ett förhoppningsbolag som fortfarande har ALLT kvar att bevisa.

Det är NU det inte händer.

0
Ogilla!
66
Gilla!
2013-11-22 10:59:14

Vad säger du om denna timingen vid en tidigare optionsperiod Glomgold?

De hade ett optionsprogram 3 nov till 16 nov 2011.

Då valde dom släppa denna nyheten mitt i perioden och aktien rusade.

2011-11-08

Fingerprint Cards (FPC) nya linjesensor FPC1080A nu i massproduktion

Idag meddelar Fingerprint Cards (FPC) att den nya linjesensorn FPC1080A, framtagen för mobila applikationer, är tillgänglig för beställningar och att volymleveranser till kund har påbörjats.

Läs mer

__________________________________________

Jag själv kan ju tycka att Fing borde kunnat hålla inne på en sådan nyhet om att en produkt är klar. De kan ju låtsas att en mutter ska skruvas på innan den är klar. Och sen när mätperioden är klar skruvas muttern på. Sen pm om att sensorn är klar.

Men man valde här att mitt i mätperioden slänga ut ett pm som aktien rusade 20% på.

Och optionsköparna fick mkt dyrare pris.

Så lägg ned allt skitsnack om att Fingerprint timar nyheter. det stämmer inte.

Jag har fler exempel jag kan visa er som förkastar era åsikter.

0
Ogilla!
74
Gilla!
2013-11-22 11:10:03

Tja, Glommo, spelar ingen roll vem du käftar emot så förlorar du..

Baklänges mål, på baklänges mål. Du blir tunnlad hela tiden. Dina polare är inget att ha heller, dom spelar bakåt hela tiden. En hel del självmål... Suck

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-22 11:26:51

Ser fram emot Mid cap.

Många institutioner handlar ju inte med small cap och på mid cap börjar vi få estimeringar från analytiker på större banker såsom Goldman Sachs mfl.

1
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 11:34:21

Glomgold,

Jag skall ge dig ett exempel:

9 år sedan stod Google I 85usd med värdering 23 Miljarder usd.

Du vet var aktien står nu och värderingen.

Analytiker som ansåg den övervärderad då ångrar sig nu 9 år efter samt 40 kilo senare.

Man sa ju hur kan man värdera skitet google lika med mc donalds och sony.

Jag tror JC är värd sin vikt I guld.

0
Ogilla!
76
Gilla!
2013-11-22 11:37:25

#13 Fornnordisk

Marknaden hatar osäkerhet och Fing själva bidrar JUST NU till cirkusen vi bevittnar. Den nya PM policyn är ett skämt. Från att ha bombat ut 32 PM varje månad så är det helt plötsligt STOPP.

Det kanske inte finns något att PM:a ut??

Hur lång tid tar det att implementera nya Touch 1020 i olika flaggskeppsmodeller??

0
Ogilla!
59
Gilla!
2013-11-22 11:43:04

Har unia sålt? :)

0
Ogilla!
67
Gilla!
2013-11-22 11:45:41

Unia!! Varför är den nya policyn ett skämt?? bara för att dom byter policy så kan det kanske bara betyda att dom går från småbolag till lite större bolag,, då i regel så släpper man inte pm om nyanställningar, mindre ordrar etc etc..

Allt som är större kurspåverkande info släpps..

Mvh smartcard

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 11:45:44

19

Jag tror den är implementerad redan mer eller mindre.

Personligen tror jag att man har en klar färdplan och att offertstocken är maxad.Men det har jag ju sagt innan.

Sen står det ju I Q3 rapporten från fing:

Översyn av kommunikationspolicy

FPC har genomfört en översyn av bolagets policy för kommunikation med bolagets intressenter. Under det

senaste året har bolaget varit i ett skede där det bedömts vara av stor vikt att marknadens aktörer informerats

om samtliga ”design wins” och order som erhållits. Mot bakgrund av den stora mängden ”design wins” och

order nu gör att varje enskild order får en mindre påverkan på kvartals- och helårsresultat har styrelsen

beslutat att framöver begränsa publiceringen av normala affärstransaktioner till följande:

? Design wins och order avseende nya kunder, nya marknader och/eller nya applikationer.

? Order som är av en sådan storlek att de bedöms ha en väsentlig påverkan på FPCs finansiella resultat,

både på kort och lång sikt.

? Övriga affärstransaktioner som bedöms kunna vara kurspåverkande.

FPC kommer även fortsättningsvis att iaktta den informationsplikt som åläggs bolaget genom avtalet med

Nasdaq OMX samt övriga tillämpliga lagar och regler. Det är styrelsens förhoppning att den uppdaterade

kommunikationspolicyn kommer att underlätta externa bedömningar av bolaget.

Som en del av den nya kommunikationspolicyn kommer FPC från och med publiceringen av resultatet för fjärde

kvartalet 2013 att inbjuda till en telefonkonferens i anslutning till delårsrapporten. Bolaget avser även att

genomföra en kapitalmarknadsdag under 2014 för att ge kapitalmarknadens aktörer möjlighet att fördjupa sina

kunskaper om bolaget och dess marknader

Unia,tror inte vi skall oroa oss så mycket.

Men jag håller med dig man blir nervös.

Mvh

0
Ogilla!
67
Gilla!
2013-11-22 11:57:06

#22 Fornnordisk

Marknaden får definitivt undermålig information kring nya Touch 1020

Själva hårdvaran är ju en sak och måste bli den vassaste marknaden har att erbjuda.

Den andra är implementeringen hos tillverkare.

Vet att Guldivar har berört detta under sommaren, kan dock inte hitta hans inlägg.

pl2012 skrev detta igår:

" Jag kan riktigt köpa caset i fing, den dagen man presenterar en fungerande TouchSensor som fungerar i en existerande mobil. Den dagen finns ännu inte på kartan. Det kräver implementering om huruvida fingertrycks-algoritmerna ska stanna i processorn eller bara vara mjukvara som i Win 8,1. Det kräver även miljarder i utvecklingskostnader och ett intimt samarbete med resp. mobiltillverkare.

Den dagen när fing har implementerat en fungerande TouchSensor i en android telefon kommer bolaget att vara värt många miljarder "

0
Ogilla!
68
Gilla!
2013-11-22 12:03:56

Glomgold ska du inte svara på min kommentar i #15? :)

0
Ogilla!
73
Gilla!
2013-11-22 12:13:10

#21 Smartcard

" bara för att dom byter policy så kan det kanske bara betyda att dom går från småbolag till lite större bolag "

Du om någon borde veta bättre. Visst, ändra gärna på informationspolicyn när Ni har bevisat att " det är nu det händer " också avspeglas i omsättningen och intjäningsförmågan. Nu väljer man istället att göra det i ett mycket känsligt läge som får många att ifrågasätta ledarskapet!

0
Ogilla!
68
Gilla!
2013-11-22 12:13:15

@ 24, han har fullt upp ! (plocka ut alla bollar i egna målet)

2
Ogilla!
63
Gilla!
2013-11-22 12:15:45

glomgold är en patetisk figur som mest kastar ut dynga och sen vill han inte kännas vid något eller diskutera sakerna. Han vet att han inte har kunnandet och kompetensen till det. Som alla andra idioter så avslöjar dom sig när man kommer in i en diskussion. så på så sätt är han smart...och det genom att inte vilja ge sig in en sådan.

Tur att man har erfarenhet av sådana människor och kan genomskåda dem ändå.

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-22 12:19:57

codenamed 'Blue'.

Goldglom. Jobba på. Hur står det till med formen idag. Jag väntar:-))

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 12:22:33

Unia ligger du utanför?:):):)

0
Ogilla!
63
Gilla!
2013-11-22 12:23:44

:-)

/palle

0
Ogilla!
59
Gilla!
2013-11-22 12:29:23

Unia!!

"Du om någon borde veta bättre. Visst, ändra gärna på informationspolicyn när Ni har bevisat att " det är nu det händer " också avspeglas i omsättningen och intjäningsförmågan. Nu väljer man istället att göra det i ett mycket känsligt läge som får många att ifrågasätta ledarskapet!"

Allt bolaget skrivit och sagt har till dagens datum stämt..

Bara att läsa Q rapportenrna så får du det svart på vitt..

sen om DU anser det som känsligt läge pga nerver så tycker jag att du ska hålla dig utanför aktien..

Mvh smartcard

0
Ogilla!
63
Gilla!
2013-11-22 12:37:00

"Allt bolaget skrivit och sagt har till dagens datum stämt"

Jo tjena...

0
Ogilla!
64
Gilla!
2013-11-22 12:41:14

#31 Smartcard!!

" Allt bolaget skrivit och sagt har till dagens datum stämt..

Bara att läsa Q rapportenrna så får du det svart på vitt.. "

Framförallt VV i början på Augusti 2013 har stämt galant på tidigare omsättningsprognoser.

0
Ogilla!
82
Gilla!
2013-11-22 12:44:38

Smartcard, läs #13 så förstår du kanske läget lite bättre då du verkar endast betrakta FPC genom rosa glasögon.

" Sen har vi nya policy´n om PM, den har ju också varit svår att tolka.

Det är sådant som lägger en våt filt över elden för intressenter av FING aktier.

Vi har även detta Optionsprogram som tydligen gett marknaden en signal att Inga nyheter kommer inom perioden(Drivande nyheter)

Sedan skall vi inte sticka under stol att FING missat prognoser och då får man räkna med att marknaden misstror 2014,2015 prognoser från FING.

Sen har vi Samsung snacket från Needham,det har också tryckt på oss,den saken är klar.

Vi har även att bolaget gått ut med att Area är klar SNART och introduceras på marknaden Q1,det har också gett signaler om att det är ingen brådska att ha FING aktier. "

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-22 12:48:11

Haha så genomskinligt när unia sålt......MUhahahahahaha tänk om unia de där PMet kommer......;)..Måste vara hemskt och gå och tänka så...Men kanske inte helt utanför?;););).....

0
Ogilla!
54
Gilla!
2013-11-22 12:50:32

#35 Man skulle ha sålt på 54 den 31/10 när PM kom, nyhetstorkan var ju väntad,

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 12:52:52

Angående Area Q1

Som jag sagt innan

Tape out Sept

Risk produktion NOV-DEC kanske OKT var med

Kommersiella volymer Q1 2014

Allt enligt plan.

Flera bolag har haft liknande policy för kommunikation av nya produkter.

T.ex

http://www.iclarified.com/28213/tsmc-expected-to-tape-out-apple-a7-processor-this-month

0
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-22 12:53:52

UUUUNIIIIAAAAA!

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-22 13:01:14

Unia men det är inte alltid så lätt.Det jag menar är ju att det är inte rätt läge att sälja nu.....Ligga utanför en minut med finger nu kan vara ödesdigert..I all välmening.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-22 13:01:19

Unia

Kanske skall klargöra vad jag menar med att FING missat prognoser.

Att dom 130-190M blir 100M kan jag köpa utan att ställa frågor pga Area syndromet.

Men där jag kliar mig är att dom lagt Ebidta på 20-35%

Och vi fattar var den hamnar.

Det var en miss och inget annat.

Men som sagt detta är ett specifikt bolag som har en teknik som kan hamna I allas hand I VÄRLDEN och bolaget finns på Small Cap.

Det är inte lätt för bolaget att vara träffsäkra.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 13:03:27

Ovat

Bra talat & det är en status som gäller 24/7 fram till 2015

Mvh

*Men jag förstår människors frustration.

Tror nog Unia är med oss på det stora hela.

En bra Hen kan man saga om Unia

0
Ogilla!
79
Gilla!
2013-11-22 13:04:25

#37 Forn

Skulle FPC följa TMSC så blir man " ready for commercial shipments " Q3 2014 och inte Q1 2014

" TSMC is expected to tape out Apple's A7 processor on a 20nm process this month and move the chip into risk production by May/June, reports DigiTimes. The site says Taiwan Semiconductor Manufacturing Company will be ready for commercial shipments in the first quarter of 2014. "

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 13:05:54

42 Unia,

Tänk på att FING haft en Area innan I grunden som kommer vara lik den nya.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-22 13:12:03

30

Jag gillar som

Palle dyker upp ibland.

Riktig gubbe I lådan och en av oss FING gillare .

Ha en bra dag Palle

0
Ogilla!
99
Gilla!
2013-11-22 13:14:16

med betoning på Gubbe :-D

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 13:20:19

45

Omvändgubbvarning

Riktig Påg I lådan

0
Ogilla!
87
Gilla!
2013-11-22 13:27:28

#43 Ta höjd för utveckling/implementering för respektive mobiltillverkare. Vem bekostar anpassning och utveckling av algoritmer till Android plattformen?

0
Ogilla!
87
Gilla!
2013-11-22 13:34:16

#40 Forn

" Att dom 130-190M blir 100M kan jag köpa utan att ställa frågor pga Area syndromet. "

Vad omsättningen för 2013 landar på vet vi först om några månader.

Det kan bli 88M eller 100M

0
Ogilla!
69
Gilla!
2013-11-22 13:57:36

Det blir nog 120 mill

0
Ogilla!
71
Gilla!
2013-11-22 13:58:26

De har väl 60 till för q1-q3?

Sen kommer de slå prognosen på 30-50 mill och landa på ca 60 mill tror jag. Så 120 säger jag :)

0
Ogilla!
76
Gilla!
2013-11-22 14:04:40

#50 Slakis

Delårsperioden januari – september 2013:

Försäljningen uppgick till 61,3 Mkr

Orderstocken uppgick vid periodens slut till 38,9 Mkr

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 14:22:42

51

Där finns kundfodringar I rapporten oxo.

14M tror jag det var,du kan kolla.

Mvh

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-22 14:40:11
0
Ogilla!
77
Gilla!
2013-11-22 14:43:28

#52 Forn

Kundfordringar 14,8MSEK per 30 Sept 2013

Kortfristiga fordringar 5,9MSEK per 30 Sept 2013

Det konstiga är att Bolaget hade precis samma Kundfordringar ( 14,8MSEK ) per 30 Sept 2012 ?

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-22 14:52:36

Unia

Kamomille Te

Rekommenderas

Vi vill ha dig I fin form inför 2014

Trevlig helg

0
Ogilla!
60
Gilla!
2013-11-22 14:59:03

#55 Fornnordisk

Ska bli! :-)

Trevlig helg

0
Ogilla!
86
Gilla!
2013-11-22 15:12:38

Du skall nog inte bokföra hela orderstocken de hade i slutet på sept till Q4, det är ju inte tvunget att den kommer att levereras innan året är slut.

Å andra sidan vet vi ju inte hur många ordrar som kommit in och som exekverats under Q4 eftersom man ändrade info policy. Fast man skulle ju meddela om ordrar är av storleken att det är kursdrivande, så det har nog inte kommit in någon jättestor...

0
Ogilla!
82
Gilla!
2013-11-22 17:37:04

Är det inte lite typiskt att Glomgold inte kunde svara min kommentar i #15?

Faktum är att denne inte kan någonting.

Nåja alla kan inte vara lika smarta.

0
Ogilla!
79
Gilla!
2013-11-22 17:51:02

#58 Slakis

Det kan handla om tillfälligheter. Kolla även i vad kursen stod i då kontra nu.

Hade kursen rusat med 20% idag så skulle det märkas på ett annat sätt.

0
Ogilla!
95
Gilla!
2013-11-22 18:36:14

Vad snackar du om?

Jag vill ju här visa att bolaget inte alls håller inne på pm etc.

Det har ju skrivits spaltmeter här på ag att fing dom har bra timing på sina pm.

Jag har nu bevisat för er att ni har fel.

och ja det är tillfälligheter att det ibland kan se ut som att timingen är bra.

Boöaget har ju exploderat på marknaden och då betyder ju det mkt nyheter. Så inte märkligt några av nyheterna kommit märkligt.

0
Ogilla!
85
Gilla!
2013-11-22 18:47:16
0
Ogilla!
91
Gilla!
2013-11-22 19:39:41

Idag och igår kunde jag inte hålla mig längre, jag gick in och rensade sparkontot. Drygt 40000 FPC B blev det :-)

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-22 20:04:31

Försökte på 41,60 men fick nöja mig med 41,80. Får vara gott nog,

#60

Antagligen har du rätt. Men att nu haft kurspress och nyhetstorka som utgångsläge, dessutom med vetskap om att Glomgold m.fl inte försitter en sån möjlighet, kan visa sig lönsamt på både kort och lång sikt.

0
Ogilla!
80
Gilla!
2013-11-22 22:23:05
Ladda ned

PM dagar med blått streck..

3
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-23 08:08:14

Ni kan vara lungna, om ett par veckor kommer ni få köpa på runt 35.

0
Ogilla!
86
Gilla!
2013-11-23 09:23:39

Der ank - Tidligt oppe Droopy Flot analyse

Ironi kan forekomme

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-23 11:02:37

Verkar som blankar håller på att samla sig inför en ny runda.

0
Ogilla!
79
Gilla!
2013-11-23 11:47:20

Samsung plans to have a 64-bit chip in the Galaxy S5

" Aside from a more powerful CPU, Samsung also plans to have a fingerprint scanner in the Galaxy S5, like what the iPhone 5s currently has. Samsung is optimistic that by 2015, its flagship smartphone will feature a 128-bit chip. But the ARM official made it clear that it’s more a possibility than a sure thing. "

www.wall-street.com/2013/11/21/samsung-plans-to-have-a-64-bit-chip-in-the-galaxy-s5/

0
Ogilla!
94
Gilla!
2013-11-23 12:36:40

The time is now for biometrics in financial services.

That’s the message that Lorenzo Gaston, the technical director of the Smart Payment Association will bring to Cartes when he takes the stage this Thursday, November 21, 2013.

According to the association, Gaston will review how today’s proven biometric technologies deliver the security, privacy and performance the financial services industry needs, as well as setting out the SPA position on how biometric Match-on-Card authentication delivers advantages in terms of security and data privacy.

“The introduction of biometrics authentication would deliver significant benefits in terms of tackling card payment fraud, extending cardholder verification through the introduction of an additional validation factor,” Andreas Strobel, President of the SPA said. “Adding biometric functionality to an EMV card has the potential to facilitate access to financial services for previously hard to reach populations and opens the way to provisioning a range of services that require a legally accepted digital signature – from subscribing to a new financial service through to proceeding with a mobile commerce transaction or the download and transfer of electronic money.”

0
Ogilla!
89
Gilla!
2013-11-23 12:43:39

UINT and Mereal Biometrics have just launched a new smart card with an embedded fingerprint sensor.

Designed by Patrick Partouche, President of Mereal Biometrics and UINT’s team, the product represents 4 years of research and development. According to the companies, the invention and technologies are protected by several patents.

“With the wide deployment of biometrics and the rise in identity fraud, I have been advocating on simple but secure solution to enable Trust with our customers, employees and partners” Partouche said.

According to the two companies, this is the first time a smart card has been built with an embedded fingerprint reader, and the new device will be showcased at the Cartes Event in Paris in November.

“We bring to market an all in one card solution to protect assets but also the privacy of our card holders enabling new relations and services between parties” Philippe Blot, CEO of UINT said.

Smart cards are seeing great growth these days, and many are increasingly being built with support for biometric information. Reported previously in BiometricUpdate.com, new research from ABI Research forecasts 8.6 million smart cards to be shipped worldwide in 2013; a combined fingure spanning all smart card markets. Of the total forecasted shipments, 16 percent are expected to use a contactless interface.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-23 14:21:25

Ser att tapeout till touchsensorn 1020 skickades till tillverkare tidigt i september, alltså för ca 2,5 månad sen.

Tapeout - It is a way the architects and designers deliver something to the famous fabs of semiconductor companies that can start in manufacturing.

Antar att kinesiska SMIC tar fram sensorn.

Är det provserier som gäller nu fram till färdig produkt?

0
Ogilla!
82
Gilla!
2013-11-23 14:33:35

#71

I Juni påstår Johan Carlström att den skulle lanseras under Q4

" Det är Fingerprint Cards touchsensor FPC 1011 som vidareutvecklas till en mindre och billigare touchsensor för att bland annat passa Microsoft.

- Vi har börjat arbeta med den och kommer göra kisel-tapeout under sommaren och enligt plan kunna releasa den under det fjärde kvartalet. Kunderna kommer kunna börja integrera den i olika prylar under första kvartalet nästa år, säger Johan Carlström.

Till en början kommer FPC-sensorn att sitta på knappar av olika slag - Windowsknappen på datorns tangentbord, hemknappen på mobiltelefoner, på datormusen och så vidare.

- Så småningom är planen att vi integrerar sensorn i displayen, säger Johan Carlström.

Enligt Johan Carlström är det inget annat fristående företag som har en kiselbaserad touchsensor för mobila enheter. Apple har tillgång till samma teknik efter köpet av Autentech i oktober förra året, men låser den till Appleprylar.

- Vår sensor läser ett fingeravtryck på fyra sätt/dimensioner - höjd, bredd, djup och så den elektriska laddningen i fingeravtrycket. Det ger så säker identifiering att det godkänns av bankerna, säger Johan Carlström. "

www.etn.se/index.php?option=com_content&view=article&id=57695

0
Ogilla!
6
Gilla!
2013-11-23 15:02:40

Jo det är FPC1011 som optimeras till 1020.

New area sensor optimized for PC/tablet/mobile launching in Q1 2014

–FPC1020, taped out early September

–Excellent user experience

–Attractive size

–Affordable

Eventuella provserier lär väl marknaden inte se något av? Kanske spelar mindre roll då sensorn kan releasas när som helst nu på den dryga månad som återstår:-)

Apple spurs massive growth in fingerprint sensor market

http://evertiq.com/design/33127

Fingerprint Cards already has design wins in handsets from Pantech and Konka, and is also working with optical and biometric trackpad supplier CrucialTec

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-23 15:07:42
0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-23 15:12:55

Næste skridt bliver kort, som kan genkende fingeraftryk. CardLab bruger en fingerscanner fra Fingerprint AB i Sverige, og CardLab er ved at udvikle algoritmen til scanneren. Fingerscanneren kan bygges ind i såvel adgangskort som kreditkort.

»Hvis man ikke har det rigtige fingeraftryk, bliver kortet bare et stykke ubrugeligt plastic,« siger Frank Sandeløv. CardLab vil kunne præsentere en prototype om tre måneder.

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-23 15:30:27

#75

Jaha, då får detta anses ha fått sin förklaring:-)

Fingerprint Cards öppnar utvecklingskontor i Köpenhamn.

"The time is now for biometrics in financial services."

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-23 17:18:32

.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-23 19:18:22

#76

Och Sand Mörchs specialkunskaper är Wireless Algorithm Design. Förflutet på Nokia. Det är definitivt något på gång.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-24 16:18:40

#78

Nog verkar det som att Sand Mörch är som klippt och skuren att göra algoritmjobbet;.)

Apropå CardLab. Det har ju ryktats en del om SmartMetric som är på gång att lanseras nu. Någon som vet vilken läsare som sitter i denna?

http://finance.yahoo.com/news/not-credit-card-identity-card-163029557.html

"uses intelligent sensing to sense finger temperature along with internal software that intelligently distinguishes a fingerprint from a live finger, from that of a copied or replicated fingerprint."

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-24 16:30:24

Needham "Spekulerade I att Samsung valt Synaptics"

Samsung,om dom implementerar sensorer bör det synas på Nettoomsättningen.

Jag bifogar 2 relevanta länkar som ni kan räkna på själv.

Antal eventuellt sålda enheter till Galaxy S5

Pris på Touch el Swipe

Tycker inte SYNA prognoser pekar på att Samsung valt SYNA.

Om nu inte SYNA havererar med andra produkter.

Nej,priset SYNA fick Validity pekar på att det inte är klart med Samsung där.

Kolla deras prognoser,ser inte maffigt ut inför 2014.

Tycker JC prognoser istället briljerar för 2014.

http://seekingalpha.com/article/1858161-heavily-undervalued-high-growth-high-margin-company?source=marketwatch

http://www.marketwatch.com/investing/Stock/SYNA/financials/income/quarter

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-24 16:34:03

Och om man "Hade" Samsung,hade man då vågat ha dessa nyheter på sin hemsidas framsida?

Tror inte Samsung vill ha det uppe att:

Apple har

Samsung har inte

Samt att Samsung varit utsatta för bluff PM som spred sig över hela världen.

http://www.synaptics.com/

Men visst kan jag bedömma det fel.

Mvh

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-24 17:25:37

#79

I fingtråden på placera har det skrivits mycket om smartmetric. Där menar rävarna att det är Fpc. Jag håller mig försiktigt optimistisk.

http://www.smartmetric.com

mvh

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-24 19:44:55
0
Ogilla!
87
Gilla!
2013-11-24 20:17:29

Tack ,eyepop för länken! Men om elektroniken i kortet inte är tjockare än 0,45mm så kan det omöjligt vara FPC's swipesensor. Den är ju över 1mm tjock.

0
Ogilla!
85
Gilla!
2013-11-24 20:27:11

#82

EN öl på att det är Fings sensor ;-)

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-24 21:07:48

#85

Taget. En IPA från Mohowk :)

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-24 21:19:49

Crow jag höjer med ett sexpack;);)...Någon som tar det?Glömgold?Drypan?:):)..........Fy fan vilken potential finger har!!!Nu ska vi upp så vi inte får ett sketbud......God natt!Syns 08.00;)....mvh

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-24 22:19:52

#84

Du tänker på den för mobila enheter. För den som är intresserad att utveckla något erbjuder Fing development kit. Dessutom finns Fings sensor redan på marknaden i UINT+Mereals kort.

Referenser

Bank card, Denmark

Biometrically secured and battery powered card with programmable magstripe

The card aiming for the bank and credit card industry is secured with FPC’s swipe sensors technology, battery driven and is a completely stand alone solution. The magnetic strip is programmed with the card information after the correct finger has been swiped over the card. After that the card can be used once, and there after the magnetic strip information is erased again until you swipe the correct finger one more time

0
Ogilla!
95
Gilla!
2013-11-24 23:05:55

#88

Det samarbetet med Cardlabs är många år gammalt och som jag förstår det av artikeln ovan så är detta ett nytt kort. Det kort de utvecklade tillsammans med FPC för några år sedan så hade ingen jammer och var inte lika tunt som det nya.

Menar du att det är en annan sensor i dev. kitet? Nej, det är samma sensor, dvs 1080A. Och den är över 1mm tjock.

Det kan inte vara FPCs sensor i kortet som det står om i artikeln. Tyvärr.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-24 23:32:58

#89

Kortet är 0,45 mm utan sensor. CardLabs arbete med Fpcs sensor pågår. Nu är bolagen dessutom grannar i Herlev. Test förväntas om 3 mån. Så tolkar jag artikeln.

Mvh

0
Ogilla!
75
Gilla!
2013-11-24 23:44:38

Fujitsu Lifebook E743 ready to hit the market.

RF Fingerprint Sensor.

Companies proposing (or having proposed) RF/AC-capacitance sensing:

Authentec, Fingerprint Cards

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-24 23:47:50
0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-24 23:57:02

Specen på E743 säger att fingerprint scannern är 'optinal'. Troligen beroende på var den säljs. I Japan blir sensorn standard.

mvh

0
Ogilla!
47
Gilla!
2013-11-25 08:14:53

#90

Njaa, Viggo.

"Eksempelvis er printkortet kun 0,13 mm højt. Den samlede elektronik fylder 0,45 mm i højden."

http://ing.dk/artikel/nyt-dansk-adgangskort-jammer-sig-til-superhoej-sikkerhed-164387

Jag tolkar nog det som att all elektronik inte är tjockare än 0,45mm. Men såklart så vore det ju roligt om jag misstolkar och FPC är med.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-25 08:23:51

#94 Vilken skulle det annars vara?Såklart det är FPC bekräftas ju i artikeln.mvh

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-25 08:35:42

#94

Danska är inte mitt modersmål men nog står det Fpc i artikeln.

"Næste skridt bliver kort, som kan genkende fingeraftryk. CardLab bruger en fingerscanner fra Fingerprint AB i Sverige, og CardLab er ved at udvikle algoritmen til scanneren. Fingerscanneren kan bygges ind i såvel adgangskort som kreditkort.

»Hvis man ikke har det rigtige fingeraftryk, bliver kortet bare et stykke ubrugeligt plastic,« siger Frank Sandeløv. CardLab vil kunne præsentere en prototype om tre måneder."

Mvh

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-25 08:38:29

Tack Viggo!;)

0
Ogilla!
52
Gilla!
2013-11-25 09:08:02
Ladda ned

0
Ogilla!
68
Gilla!
2013-11-25 09:08:53
Ladda ned

ops fel grupp :)

0
Ogilla!
46
Gilla!
2013-11-25 09:11:19

Shit happens :)

/palle

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-25 09:56:57

#97

Vassego kära Ovat. Håller mig här idag. Extremt tråkig stämning på det där andra forumet.

Mvh

2
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-25 12:25:00

CrowHater. du må anse mig som en person med IQ 80. Jag skulle aldrig nämnt det i termerna om dig. Att jag påtalar att Lanttos post finns aktiverad i moderbolaget på bolagets tillgångssida som en fordran som kapitaförsäkringsåtangen. -Vadå han har inte betalat ett dugg!

Nej för ett kapital åtagandet redovisas som kassa in debet och kredit in i eget kapital. Men fortsätt du med ditt fulspel.

Jag har nämnt det att fing innan TO skulle resultera i en uppgång idag. Det kom som ett brev på posten!

Sluta och tjafsa.

0
Ogilla!
48
Gilla!
2013-11-25 12:57:10

Skumt, Carlström tror att det istället blir VAL som får leverera sensorer till Samsungs kommande " prestige telefon "

Vilken typ av telefon kan det röra sig om? Förmodligen swipe, VAL har väl ingen Touch sensor.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-25 13:03:32

#103

Inte särskilt skumt. Syn har ett historiskt samarbete med Samsung.

Ser också det som en möjlig motreaktion på att Microsoft blåser liv Nokia.

Mvh

0
Ogilla!
43
Gilla!
2013-11-25 13:12:58

# 103 har du ett länk på det ?

Tpf

0
Ogilla!
47
Gilla!
2013-11-25 13:23:34

Hittat

0
Ogilla!
51
Gilla!
2013-11-25 13:44:14

Kan denna nyhet vara en katastrof för aktie?

0
Ogilla!
55
Gilla!
2013-11-25 13:48:57

#107 Med tanke på att JC sagt han ser miljarder i sikte på samarbetet med Microsoft så kan ju bolaget bli stort utan alla andra projekt.

3
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-25 13:53:19

Och här får jag belägg från självaste FIngerprintpåven himself, Johan Carlström, för mitt påstående att det blir Validity som kommer att leverera till Samsung.

Lyssna på DI-nyheterna.

http://www.di.se/artiklar/2013/11/25/nyheter-1230-sa-paverkas-bensinpriset/

Var det något annat som ni undrade över?

0
Ogilla!
48
Gilla!
2013-11-25 13:55:59

Låt oss vänta ett par timmar och läsa hela nyheten

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-25 14:01:19

#110 Så resonerar nog alltid aktiemarknaden..... "Låt oss vänta ett par timmar"... Not.

1
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-25 14:11:53

Och Johan Carlström ger selektiv information till analytiker - som vanligt....

http://www.di.se/artiklar/2013/11/25/analysfirma-fingerprint-ger-upp-samsungs-flaggskepp/

Vilken leklåda.

0
Ogilla!
59
Gilla!
2013-11-25 14:15:41

#109

Duktig ponke - nu får du klapp på huvudet....

2
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-25 14:30:03

Och där blev det röda siffror. Nu är vägen öppen ner till 40 kr....

Den som inte ser att kejsaren är naken....

0
Ogilla!
53
Gilla!
2013-11-25 14:30:51

#114

Oroa dig inte. Blått igen

Det blev ingen selektiv information från J.C. utan från Di. Låt oss vänta på touch och explosionen. Man har inte lyckats med attacken den här gången

Inlägget är redigerat av författaren.

2
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-25 14:33:31

#114 Glöm det, detta är negativt. Under 40 ska vi denna veckan.

0
Ogilla!
53
Gilla!
2013-11-25 14:45:39

Glomgold det blev inget ras. Egentligen inget nytt med "nyheten"

0
Ogilla!
56
Gilla!
2013-11-25 14:47:14

Sen ska man ju inte glöma bort att i Fings prognoser för 2014 (500mill) och 2015 (3000 mill) så ingår ju inte Samsung.

Dessa prognoser skulle legat mkt mkt högre såfall.

2
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-25 14:47:41

Nu ska alla berätta om hur väntat det var att Fingerprint inte blev utvald som leverantör till Samsung..... Har vi hört det förut? HTC anyone?

Varför inte Fingerprint om de är världsbäst? De kanske bara är världsbäst i Sverige?

0
Ogilla!
50
Gilla!
2013-11-25 14:49:24

Glomgold, vad hände med raset?

:)

2
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-25 14:50:10

#118 Eller hur. Givetvis krävs Samsung som kund!

0
Ogilla!
57
Gilla!
2013-11-25 14:54:24

#121 Självklart ingår inte Samsung i dessa prognoser.

Touchsensor är ju priset 20-30 kr.

Säljs över 100 milj Galaxy

=> 2-3 miljard i omsättning.

Slutsats : Galaxyn ingår inte alls i någon prognos från Fing.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-25 15:11:11

Er der ingen der interesserer sig for, hvad der ellers står i den omtalte email? Jeg tror ikke på, at JC kun har skrevet til potentielle investorer at man ikke får samsung. Mon ikke der står andre positive og interessante ting i emailen ????

0
Ogilla!
51
Gilla!
2013-11-25 15:23:40

#123 Haha! Ja... Ganska kul tanke:

"Kära investerare!

Vi kommer inte att få vår sensor i Samsungs mobiler. De kommer att använda sig av Validity. Investera i oss!"

Det skulle vara intressant att veta vad det står i resten av brevet.

0
Ogilla!
51
Gilla!
2013-11-25 16:04:17

Nu vet jag inte om man skall ta det som står i DI artikeln på fullaste allvar i alla detaljer. Men det står inte att JC har mailat någon analysfirma, utan det står att en analysfirma har intervjuat JC om vad han tror branschen är på väg, man får väl anta att de intervjuat även andra i branschen.

Därefter har analysföretaget mailat sina kunder och delgivit dem sina slutsatser - bl.a. är det de som tror att Johan C har sagt att validity kommer in på S5 an. Det kan han ju i och för sig ha sagt, men då bör han ju få påhälsning av FI - då den informationen borde ha kommit ut till alla intressenter samtidigt kan man tycka. Eller så var det lite väl fria och snabba slutsatser av anaylsföretaget.

Men vi får väl utgå ifrån att detta är korrekt information, för DI har väl kollat med JC att de uppfattat analysfirman Arete rätt...

0
Ogilla!
36
Gilla!
2013-11-25 16:07:02

Framförallt så är jag imponerad av DI's grävande journalistik.

Mailet till investerare gick ut "för en vecka sedan" och informationen har inte läckt till en enda aktie eller nyhetsite på en vecka.

Googla "Arete, Fingerprint, Samsung" så får ni se.

Fantastiskt att DI lyckats hitta det ingen annan lyckats hitta......

2
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-25 16:33:21

#125 FI är säkert redan där.

1
Ogilla!
54
Gilla!
2013-11-25 16:41:04

JC har dementerat det som DI.se publicerat. Glomgold, sorry!

0
Ogilla!
32
Gilla!
2013-11-25 16:43:10

#128 länk tack.

0
Ogilla!
43
Gilla!
2013-11-25 16:44:14

#128 Länk?

0
Ogilla!
55
Gilla!
2013-11-25 16:49:47

https://www.avanza.se/placera/forum/trad.1505727.html

Inte mindre trovärdigt än det som är postat av DI

0
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-25 16:54:08

#131 Tack

0
Ogilla!
54
Gilla!
2013-11-25 17:01:55

Fan vad sjukt och dåligt av journalisterna på DI.

De publicerar detta som en toppnyhet utan att kolla upp om det stämmer.

Nu visar det sig alltså att det inte finns något mail.

Vägra DI.se!

Jävla pissjournalister

0
Ogilla!
43
Gilla!
2013-11-25 17:04:10

Glomgold, du kan alltid hänvisa till Elofson :)

https://twitter.com/AFV_Jonas

Fortfarande blått!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad händer? Panik??????????????????

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
46
Gilla!
2013-11-25 17:18:19

1
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-25 17:19:25

Hur får haussarna dagens PM till det posetiva då låt höra?

1
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-25 17:20:11

el artikel kanske jag ska säga innan Kråkan hoppar på en.

0
Ogilla!
46
Gilla!
2013-11-25 17:28:46

+ 4% under hög omsättning. Starkt jobbat

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-25 17:32:55

4% + och inte är det tack vare DI;)...Trevlig kväll...MVH

0
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-25 17:33:28

Kärringen på Di:Tv, hade rubrik "nya problem för FP" !

Journalister skor sig hämningslöst på aktier. I dag skulle aktien fallit med minst 10 % . med tanke på att Di kom med skiten

Sedan skulle dom släta över "nyheten", men först efter att ha handlat vid ett fall om ivf 10 %.

Idag sket dom sig på tummen. ALLA försöker sko sig på en vollatil aktie.

Jag också. All in sedan 2,5 år , he he he he, S.

0
Ogilla!
48
Gilla!
2013-11-25 17:41:31

#136 För att artikeln i DI var felaktig.

0
Ogilla!
58
Gilla!
2013-11-25 17:50:28

#141 Slakis

Enligt JC så finns det inget mail att ta del av.

Det finns en intervju, dialog som skiljer sig avsevärt från DI.se sätt att skildra ärendet.

Det verkar som herrarna på DI börjar nu fabulera ihop egna historier kring Bolaget. Det är dagens så kallade journalister.

0
Ogilla!
48
Gilla!
2013-11-25 18:17:12

Börjar bli sjukt tröttsamt med alla dessa journalister med deras jävla krisrubriker på ickenyheter

0
Ogilla!
67
Gilla!
2013-11-25 19:13:01

Fornnordisk

Vad säger du om dagens artikel i DI?

Det mesta pekar mot ( som vi misstänkte tidigare ) att Samsung inicerade köpet av VAL genom att beordra SYNA att göra ett move och se till att bra sensorer togs fram fort som ögat! Tidsaspekten kan dock straffa sig, återstår att se.

Frågan är varför Samsung väljer att dissa Fings kommande Touch sensor och väljer att satsa på en swipe i kommande Galaxy S5 ?? Endast det faktum tyder på desperation! Men varför gör man det? Stämmer dessa påstående överhuvudtaget?

Kanske ett uppköp i början på nästa år kan visa sig den rätta vägen att gå? Prislappen då? Med tanke på det vi vet idag så skulle nog de flesta tacka ja till 200:-/aktie

Så vem kan tänkas ha dryga 10 Miljarder i cash och vilja ha Fings teknologi.

Troligtvis ej Samsung, så vem annars?

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

1
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-25 19:39:04

Det fins ingen som betalar 10miljarder för FPC, det måste du ju förstå.

0
Ogilla!
44
Gilla!
2013-11-25 20:07:35

#145

Du som verkar veta!

Vad är rimligt då?

0
Ogilla!
48
Gilla!
2013-11-25 20:20:05

#145 Hur mycket värderas Microsoft dealen till? Övriga tillverkare i Kina, Japan, Asien? Kina banker som köper in Fings area-sensor sedan flera år tillbaka? Kommande potentail i bankkort?

0
Ogilla!
50
Gilla!
2013-11-25 20:39:37

#128 Länk till dementin - för du menar vök inte att Jo_Swed är VD på FPC eller?

0
Ogilla!
52
Gilla!
2013-11-25 20:51:25

#148

Dear Sir,

Have you realy given your permission for publishing this article in the Swedish Ekonomic newspaper ?

http://www.di.se/artiklar/2013/11/25/analysfirma-fingerprint-ger-upp-samsungs-flaggskepp/

Svar;

No one from Arete has spoken to Dagens Industri ¿ so they clearly did not do any ¿fact checking¿ - nor do we, as a policy, ever comment in the press.

Given the previous ¿news¿ out of Sweden on FPC, I am surprised that this is generating so much noise!

Richard Kramer"

0
Ogilla!
45
Gilla!
2013-11-25 20:53:05

#148

Jag menar att FPC är på väg upp

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-25 20:54:14

Kroknade Glomgold. Blev det inte som du tänkt? Verkar som att baissarmaffian har handen på skrivande jouralisters penna. Åtminstone i DI och AV.

De girigaste bland de giriga kämpar för att få en bra ingångskurs. De vet vad vi vet men metoderna skiljer.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-25 21:00:56

Bra där vindfågel:).Smartmetric på g;)

http://online.wsj.com/article/PR-CO-20131125-907704.html?dsk=y

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-25 21:01:37

#149.

Klockrent Kockalone. Där har du fått tag på ett vasst vapen. DI skiter i upphovsrätten genom att missbruka den. Det där borde ansvarige utgivaren få kommentera.

0
Ogilla!
54
Gilla!
2013-11-25 21:08:21

Nu hoppas vi på Fings swipe i kortet!

New York 2013-11-25

SmartMetric Brings the Ultimate One Card Digital Wallet

http://finance.yahoo.com/news/smartmetric-brings-ultimate-one-card-185935411.html

0
Ogilla!
48
Gilla!
2013-11-25 21:23:50

#154

Skall vi slå vad om att det är FIngs sensor i den? ;-)

Jag säger att det är så.....

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-25 21:36:46

#144

Min bror,

Jag kan bara tänka mig detta:

1.Samsung skall ha FING sensor(Area).

2.Om inte 1 är sant kan det bara vara enligt detta:

FING & Samsung har en extremt dålig relation.

VARFÖR skulle Validity sälja sig till det priset om man hade Samsung med Area?

255M usd

Om Samsung köper Area utav validity kommer det se ut så:

100MX5usd=500M usd/annum nettoomsättning.

Ursäkta min franska,

Men vem fan säljer sitt bolag för 0,5usd per omsättningsdollar

(Bara Samsung,med fler såldes den till kanske 0,25usd/Omsättning dollar)

Så,

1,Validity var I ett skick som var katastrof

2,Samsung skall ha SWIPE,NOT I think.Would be suicide tror jag.

3.Samsung skall ha FING area och man spelar spel just nu,inte helt ovanligt om det finns tryck runt Arean.

Hur som helst,vi har investerat och har förtroende för JC med team.

Strukturen han bygger är inte ämnad för failure.

Det fina är att det börjar hetta till sig.

DI Olle,vad skall man säga?

Mvh

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-25 21:43:38

Allt jag vet är att om vi skall vara oroliga för något bolag är det 3M Cogent.

Jag vet JC inte kommenterar andra bolag men jag höjer en hissad flagga för 3M Cogent.

Dom kan köpa FING eller skapa en robust sensor.

Nu vet ni vad jag tycker.

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-25 21:45:45

#155

Ingen öl idag:-)? Du säger att det är så. Okey Mer en 10 miljoner aktiveringar klarar Fings sensor. Räknat på 10 år blir det mer än

2 700 aktiveringar per dag. Talar detta för att du har rätt? Finns det någon annan? Inget är klart förrän det är klart. Men jag tror du har rätt;-)

0
Ogilla!
44
Gilla!
2013-11-25 21:47:28

#156 Forn

" DI Olle,vad skall man säga? "

Det heter visst stolpskott!

0
Ogilla!
57
Gilla!
2013-11-25 21:51:55

#157 Forn

Bra, där ser du! :-)

3M Cogent säger vi då.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-25 23:08:13

Från septemberpresentationen

Three patented methods exist today for the fingerprint swipe sensor market – owned by FPC, Cogent (3M) and AuthenTec (Apple)

?Only FPC and AuthenTec IP are likely to be appropriate for under glass/plastic area sensors

?Extremely difficult for a new sensor manufacturer to produce a sensor/biometric system not in conflict with any existing patents

?There are patents governing both the components as well as the interaction between the components and the analysis processes

0
Ogilla!
55
Gilla!
2013-11-26 00:35:38

Apple’s plans for Touch ID: trackpad for 5”+ iPhones, all display as fingerprint scanner & more in a patent app

www.unwiredview.com/2013/11/25/apples-plans-for-touch-id-trackpad-for-5-iphones-all-display-as-fingerprint-scanner-more-in-a-patent-app/

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-26 08:16:44
1
Ogilla!
56
Gilla!
2013-11-26 08:17:15

hmmm.-..

"#289 Av: pl2002

2013-11-21 18:46:24» Anmäl

............

Jag kan riktigt köpa caset i fing, den dagen man presenterar en fungerande TouchSensor som fungerar i en existerande mobil. Den dagen finns ännu inte på kartan. Det kräver implementering om huruvida fingertrycks-algoritmerna ska stanna i processorn eller bara vara mjukvara som i Win 8,1. Det kräver även miljarder i utvecklingskostnader och ett intimt samarbete med resp. mobiltillverkare.

Jag har följt fing i åratal. Det har varit samma tjafs i åratal¿ "Tänk om den modellen kommer ut med fings lösning! -Vilket lyft!" etc etc.

Det är bara skitsnack hela tiden. Som jag sa den dagen när en marknadsledande tillverkare kommer ut med en fungerande touch sensor från fing så köper jag caset utan tvekan. Innan dess så ser jag Vadility, IDEX och NEXT som andra kort som heller inte lagt sina kort på bordet som alternativ. Eller att typ Samsung kanske utvecklar sin egen lösning."

Nu till Glomgold.

Är det inte du som snackat skit mest hela tiden om att FIngerprint inte har någon Touch...inte kommer att få det förrän slutet nästa år...osv?

Jo...visst var det du som spred sådan skit allt.

Grattis...ännu ett bevis av många att du är full av s**t

Varnade jag dig inte för att öppna käften och därmed avslöja vilken **** du är?

(Leif....du får gärna igga mig om du är känslig)

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-26 08:28:46

Man kan säga:

OVAT vs Olle DI 1-0

Jörgen Lantto vs Jonas Afv 1-0

Let´s get ready to RUUUUMMMMMMBBBLLLEEEE!!!

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-26 08:29:31
0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-26 08:29:45

Unia

Bra du tar nattskiftet ibland,

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-26 08:33:31

Jörgen Lantto:):)

"Genom detta partnerskap erbjuder vi smartphone- och

tabletleverantörer möjligheten att snabbt integrera FPC:s swipe-

och touch baserade fingeravtryckssensorer som nu också förbereds

för säker användarverifiering över Internet", säger Jörgen

Lantto, Executive Vice President, CTO and Head of Strategy and

Product Management vid FPC.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-26 08:42:01

Bytt till thomsonreutersone.:)Gott det!

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-26 08:44:13

Vi får se om de 35k som ligger som sälj försvinner i callen.Om det inte gör det är detta det bästa sättet att kränga 35k?:):):)......Nej!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-26 08:44:56
0
Ogilla!
61
Gilla!
2013-11-26 08:47:21

OERHÖRT VIKTIG INFORMATION!!!

"De första prototypenheterna med FPC1020 kisel har funnits tillgängliga sedan

några veckor och de första leveranserna av fullständiga

fingeravtryckssensormoduler till kunder planeras under de närmaste veckorna."

"Dustin Ingalls, Partner Group Program Manager vid Microsoft Inc,

kommenterar:Vi är starkt övertygade att biometri och speciellt kapacitiva

fingeravtryckssensorer har en viktig roll för att förbättra

användarupplevelsen för Windows-baserade produkter. Som vi tidigare

annonserat ser vi stora fördelar med touch baserade fingeravtryckssensorer

och vi är glada över att se partners som FPC exekvera produktutvecklingen

enligt plan och nu är redo att börja leverera deras nya FPC1020 sensor till

dess partners och kunder.Vi ser fram emot att se progressiva leverantörer

erbjuda produkter till marknaden med dessa touch baserade sensorer under

2014."

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-26 08:48:08

Vilka duvungar fornnordisk;););)......

Crowhater PRECIS!

Vilket skitcase detta är;);)......

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
55
Gilla!
2013-11-26 08:50:06

#172 Då är de klara tidigare än tänkt ju?

De har sagt redo för leverans i Q1 2014.

Alltså är de redo för leverans redan i år.

de första leveranserna av fullständiga

fingeravtryckssensormoduler till kunder planeras under de närmaste veckorna

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-26 08:51:27

Unia

Som jag sa I inlägg 22

Jag tror den är implementerad redan

Även mina tankar att dom 500M redan ligger I offertstocken gäller.

Samt att dom kommer flyttas över till orderstocken inom kommande månader och reflekteras på rapporter Q2 alt Q3

Mvh

Mvh

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-26 08:52:12

haha kolla callen.......Ska vi sätta en öl på att de försvinner...mvh

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-26 08:52:59

Slakhane rökar Kubanskt idag

0
Ogilla!
46
Gilla!
2013-11-26 08:53:11

aldrig sett så desperat beteende att försöka skrämmas inför callen. Framstår som patetiskt en dag som denna.

0
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-26 08:53:46

FPC AND NOK NOK LABS DELIVER INFRASTRUCTURE FOR FINGERPRINT-BASED STRONG AUTHENTICATION

Fingerprint Cards (FPC) and Nok Nok Labs today announced an end-to-end infrastructure solution for strong and simple online authentication using fingerprint sensors on smartphones and tablets. “Through this partnership, we offer mobile and…

Read more

2013-11-26

FPC launches FPC1020, a touch fingerprint sensor for integration in Windows(TM) devices

Fingerprint Cards (FPC) today introduces FPC1020, a small capacitive touch fingerprint sensor specifically developed for integration in devices using Windows operating systems. FPC1020 is optimized to offer smartphone, tablet and PC OEMs…

Read more

2013-11-26

FPC launches FPC1020, the world’s first touch fingerprint sensor for Android(TM) mobile devices

Fingerprint Cards (FPC) today introduces the FPC1020, the world’s first capacitive touch fingerprint sensor for smartphones and tablets using Android. FPC1020 is optimized to offer smartphone and tablet OEMs unprecedented performance and enables…

Read more

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-26 09:00:07

Callen måste ha men någon blankning att göra....?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-26 09:06:52

Nej SAB och MLI ville ut.Smarta nissar.....

0
Ogilla!
65
Gilla!
2013-11-26 09:07:40

Kan ju alltid hoppas att de med blankade aktier försöker hålla nere kursen.

Unia..du vet..den sista punkten. Då de helt desperat försöker blanka ner kursen men det orkar inte trycka ner den....och vipps så släpps aktien loss och de försvinner....

Det måste vara det sista desperata försöket....

0
Ogilla!
59
Gilla!
2013-11-26 09:08:10

#175 Forn

Härligt!! :-)

Fingerprint Cards (FPC) introducerar idag FPC1020, världens första kapacitiva touch fingeravtryckssensor för smartphones och tablets som använder operativsystemet Android. FPC1020 är utvecklad för att erbjuda tillverkare av smartphones och tablets oöverträffad prestanda och gör det möjligt för FPCs kunder att hjälpa konsumenter att slippa komma ihåg PIN koder och lösenord

för att verifiera sig.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-26 09:08:32

The FPC1020 silicon sampled a few weeks ago and the first deliveries of engineering samples of complete sensor modules to customers are planned during the coming weeks.

"Customers"

Jag tror på MÅÅÅÅNNNGGGAAAAAAA

0
Ogilla!
51
Gilla!
2013-11-26 09:11:48

Hade annat för mig... Kollade inte kursen... Glomgold pratade om raset igår och vägen mot 30... Hur blev med det, blev det något ras???

Tacksam på förhand

Kockalone

0
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-26 09:14:29

Fantastiska nyheter idag från FING, lycka till alla!

Jag är långsiktig och känner mig trygg i min investering.

/palle

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-11-26 09:16:51

Palle

Jag tänker précis som du

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-26 09:20:08

ENS

Ni kan sälja 2,4 miljoner aktier och trycka kursen om ni vill men FING kommer ni aldrig kunna stoppa I långa perspektivet.

0
Ogilla!
48
Gilla!
2013-11-26 09:20:12

#184 Forn

Detta låter väl bra! ;-)

Nu kan Samsung ta tillfället i akt och implementera den nya Touch 1020 i sin kommande Galaxy S5 tycker jag.

Vore intressant att få en kommentar från Guldivar.

" Jörgen Lantto, Executive Vice President, CTO and Head of Strategy and Product Management vid FPC, kommenterar:

"FPC1020 gör det möjligt för tillverkare av smartphones och tablets att erbjuda konsumenter en unik användarupplevelse där säkerhet och enkelhet kombineras med utmärkt prestanda och attraktiv design. Det finns en mycket stor efterfrågan från ledande tillverkare av smartphone och tablets att kunna integrera touch fingeravtryckssensorer i deras produkter, och vi är mycket glada över att kunna möta marknadens behov genom att introducera

den första kapacitiva touch fingeravtryckssensorn för smartphones och tablets baserade på Android. Vi har sedan länge haft marknadens bästa teknologin för både touch och swipe-baserade fingeravtryckssensorer vilket gör att våra produkter har ledande prestanda. Detta innebär att vi med FPC1020 har en unik

möjlighet att driva integrationen av touch fingeravtryckssensorer i Android-baserade smartphones och tablets".

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-26 09:25:08

Synd att de fick fylla på så billigt.Det kan de tacka SAB och MLI för....Snart ser vi 25-öringar;)mvh

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
58
Gilla!
2013-11-26 09:25:27

JC kanske drog en liten vals i den där intervjun som DI nämnde igår!

JC kanske redan har Samsung på kroken...

SeaRayMan

0
Ogilla!
59
Gilla!
2013-11-26 09:33:15

Forn, om jag minns rätt så var du väl inne för ett tag sedan på att FPC skulle kunna förvärva Nok Nok Labs.

www.noknok.com/

Fingerprint Cards (FPC) och Nok Nok Labs introducerade idag en bred infrastrukturlösning för säker användarverifiering över Internet baserad på smartphones och tablets med integrerade fingeravtryckssensorer.

"Genom detta partnerskap erbjuder vi smartphone- och tabletleverantörer möjligheten att snabbt integrera FPCs swipe- och touch baserade fingeravtryckssensorer som nu också förbereds för säker användarverifiering över Internet," säger Jörgen Lantto, Executive Vice President, CTO and Head of Strategy and Product Management vid FPC.

"Denna lösning är det första

resultatet av våra gemensamma aktiviteter att stödja FIDO alliance och vår avsikt är att hjälpa FIDO Alliance att nå dess mål att transformera det sätt vi idag verifierar oss på Internet, samt att därmed hjälpa FPCs kunder att enkelt bli en del av detta ekosystem."

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-26 09:35:33

Många säger

Vad tänker dom som säljer nu?

Jag sager

Vad tänkte dom som sålde på 88?

In Chinese culture[edit]

Further information: numbers in Chinese culture

Number 88 symbolizes fortune and good luck in Chinese culture, since the word 8 sounds similar to the word Fa (?, which implies ??, or wealth, in Mandarin or Cantonese). The number 8 is considered to be the luckiest number in Chinese culture, and prices in Chinese supermarkets often contain many 8s. The shape of the Chinese character for 8 (?) implies that a person will have a great, wide future as the character starts narrow and gets wider toward the bottom. The Chinese government has been auctioning auto license plates containing many 8s for tens of thousands of dollars. The 2008 Beijing Olympics opened on 8/8/08 at 8 p.m.[1] 88 is often used to mean "bye bye" in Chinese-language chats, text messages, SMSs and IMs. 88 is pronounced in Chinese Mandarin language as "ba ba" ("ba ba" to be precise), simulating the sound of the English language "bye bye".

Saxat från wikipedia

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-11-26 09:40:20

192

Jag skall komma med en ny spekulation här och nu som jag baserar på...........

Lenovo

Nokia

Är klara

Skriv upp min bror

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-26 09:41:30

Och Ovat fick se sina kära 25 öringar idag

Hoppas det fortsätter

0
Ogilla!
47
Gilla!
2013-11-26 09:42:41

#194 Forn

Lenovo + NOKIA = Med dessa namn i ryggen så snackar vi 200kr nästa år! :-)

0
Ogilla!
54
Gilla!
2013-11-26 09:44:02

#195 Forn

En intressant iakttaglse av and.Dev på placera.

Vad tror du om det?

" Härliga nyheter skönt att fpc1020 är klar!

Jag reagerar på detta stycke i pressmeddelandet om noknok labs:

"De två företagen har initial utvecklat den gemensamma lösningen genom att använda fingeravtryckssensorn FPC1080, Nok Nok Labs client-server teknologi, samt kommersiellt lanserade Android-baserade smartphones vilka innehåller FPC1080 fingeravtryckssensorer. "

Kommerciellt lanserade android smartphones med fpc1080 !!

Hur ska detta tolkas? Har noknok labs och fpc moddat några telefoner på marknaden i LAB syfte?

För det finns väl ingen bekräftad smartphone med fpc1080 ute nu?!

0
Ogilla!
59
Gilla!
2013-11-26 09:47:23

Var är Glomgold?

0
Ogilla!
65
Gilla!
2013-11-26 09:48:35

#197 1080 är ju linjesensorn.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-26 09:49:08

Unia,

Dom har väl använt lurarna med Swipe som grund för att inte slösa tid medans Area´n utvecklats.

Mvh

0
Ogilla!
54
Gilla!
2013-11-26 09:49:41

#198 Slakis

Vem är Glomgold?? :)

0
Ogilla!
57
Gilla!
2013-11-26 09:51:27
0
Ogilla!
61
Gilla!
2013-11-26 09:55:13

Skulle varit intressant att veta hur kursen hade sett ut utan ENS !!

Man skall inte vara alltför nedslagen för att dom jobbar så hårt på kurspress.

Måste finnas mycket starka skäl för det. :-)

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-26 10:10:50

#201

Selfish, dishonest and incredibly greedy, his goal is to become the world's richest duck, but the thing that makes him such a cruel duck is the fact that he'll cross every line to achieve this

http://disney.wikia.com/wiki/Flintheart_Glomgold

0
Ogilla!
47
Gilla!
2013-11-26 10:12:06

#197 UNia.

Angående Nok Nok

1. Det finns lanserade mobiler med 1080 A nämligen Konka

2. Det sitter 1080 kiselsensor i samtliga smartphones och tablets som är lanserade med Crucialtec BTP dvs i dagsläget 11 st annonserade......(alla Fujitsu +Pantech)

Hoppas det var svar nog.

mvh

0
Ogilla!
53
Gilla!
2013-11-26 10:14:38

Crow, ok, tack för svar.

0
Ogilla!
6
Gilla!
2013-11-26 10:27:07

http://www.youtube.com/watch?v=pDXYSaTZKzA

Klockren med björnen

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-26 10:38:18
0
Ogilla!
63
Gilla!
2013-11-26 11:14:02

Slakis

Minns du spekulationer kring nyhetstorkan?

SIX News 2013-11-26 10:55:59

Fingerprint: PM-kavalkad ej relaterad till optionsprogram - VD

(SIX) Fingerprint Cards har under morgonen släppt tre

pressmeddelande som fått kursen att avancera omkring 13 procent

under hög omsättning i öppningshandeln.

Pressmeddelandena gällde introduktionen av

fingeravtryckssensorn FPC1020 för smartphones och tablets som

använder operativsystemet Android, samt ett separat om samma

sensor för PC, tablets och smartphones som använder

operativsystemet Windows.

Vidare har Fingerprint tillsammans med Nok Nok Labs meddelat

om ett partnerskap kring en infrastrukturlösning som ska

användas för säker användarverifiering över Internet baserad på

smartphones och tablets med integrerade fingeravtryckssensorer.

Då det har varit relativt tyst från Fingerprint sedan

kallelsen till den extra bolagsstämma som släpptes den 1

november uppkommer frågan om varför alla tre pressreleaser

släpps just i dag. I kallelsen till bolagets extrastämma

föreslår nämligen Fingerprints styrelse ett nytt optionsprogram

till personal och ledning, där bolaget ska emittera högst

500.000 optioner. Teckningskursen i programmet ska uppgå till

ett belopp motsvarande 200 procent av den noterade volymvägda

genomsnittliga betalkursen under perioden från och med den 12

november 2013 till och med den 25 november 2013.

Eftersom sista dagen för att fastställa betalkursen i

programmet var i går, frågar SIX News Fingerprints vd Johan

Carlström om det är en slump att tre pressmeddelandena släpps i

dag, den 26 november.

"Pressmeddelandena släpps när de är klara. Som du ser så är

det uttalanden från Microsoft och Nok Nok i dem, och de blev

inte klara förrän i natt", svarar Carlström.

Det var inte så att ni ville hålla nere kursen inför

prissättningen i optionsprogrammet?

"Nej. Det är svårt att skynda sig på med att göra uttalanden

från en av Microsofts högsta chefer. Det kommer när det kommer

liksom", säger Carlström.

Han påpekar också att optionsprogrammet främst är för

nyanställda och inte till ledningen.

"Vi har plockat in nästan 25 personer det sista halvåret. Det

där står om man läser förutsättningarna för optionsprogrammet",

säger han till SIX.

I kallelsen till extrastämman står det: "...teckningsoptioner

skall i första hand erbjudas till personer som inte redan är

deltagare i något av de tidigare utgivna

teckningsoptionsprogrammen. För det fall att teckningsoptioner

kvarstår därefter skall optioner erbjudas till övriga

medarbetare inom respektive kategori (se tabell nedan, SIX anm).

Om optioner kvarstår även därefter skall teckningsoptioner

erbjudas till kommande nya medarbetare".

Kategori Max Max antal

antaloptioner/ optioner till

person kategorin

---------------------------------------------------------------

A (ledande befattningshavare 100.000 300.000

och andra seniora

medarbetare)

B (övriga medarbetare) 30.000 300.000

Fullt utnyttjande av teckningsoptionerna skulle ge en

utspädning om cirka 0,8 procent av totalt antal aktier och cirka

0,7 procent av det totala rösterna.

Jonathan Axelsson, tel +46 8 586 163 77

jonathan.axelsson@six-group.se

SIX News

0
Ogilla!
51
Gilla!
2013-11-26 11:14:04
0
Ogilla!
47
Gilla!
2013-11-26 11:36:24

Och hela tiden ska det vara misstankar om fiffel

Har inte slakhane berättat för omvärlden redan hur det ligger till????

I optionsprogramet 2012 släppte dom nyhet att nya swipen var klar mitt i perioden och aktien rusade 30%.

Förklara för mig varför de valde släppa en sådan kursdriande nyhet den gången mitt i optionsprogramet?

"Då det har varit relativt tyst från Fingerprint sedan kallelsen till den extra bolagsstämma som släpptes den 1 november uppkommer frågan om varför alla tre pressreleaser släpps just i dag."

0
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-26 11:46:07

#211 Slakis

Men du förstår att det väcker vissa frågor. Helt i onödan.

0
Ogilla!
5
Gilla!
2013-11-26 11:52:18

En liten nyfiken fråga.

Den där Elgemyr alias guldivar, glomgold hans pojkvän.

Kan undra om de fått hjärtinfarkt efter att ha sprutat ut en massa skit kring Fingerprint. Den där flaxen glomgold skrek väl som mest att touchsensor inte kommer att komma ut förrän nästa år i slutet av året.

Det måste göra oerhört ont att en gång för alla just få det bekräftat att de inte är något annat än just Kalle anka analytiker.

Eat it losers!!

0
Ogilla!
50
Gilla!
2013-11-26 11:54:37

Guldivar måste ändå vara mäkta imponerad över att nya FPC1020 Touch lanseras enligt plan! Han trodde att den skulle se dagens ljus först under Q3 alt Q4 2014

0
Ogilla!
53
Gilla!
2013-11-26 12:22:12

#212 Nej men sluta nu.

Bolaget har exploderat i utveckling under 2012-2013. Massor av DW, orders, avtal etc.

Låt säga det kommit 70-80 st. Då lär det komma en del PM när folk misstänker -oj vilken timing.

Men som jag visat innan, så har det kommit PM i optionsperioder tidigare. Så ni kan glömma att de håller inne på PM en gång för alla.

0
Ogilla!
53
Gilla!
2013-11-26 12:22:40

@ 213, trångt i grottan där dom är.

Dock, har det inte gått FP:s väg vad gäller att få NÅGONTING gratis från media !!

Dessutom alla illasinnade saker som falskt bud, till rena skojeriet fr Di:s sida igår.

Många på Di som gjort en hacka på FP:s aktie.

0
Ogilla!
47
Gilla!
2013-11-26 12:28:40

#215 Slakis

Just nu struntar jag i vilket. Ser ut som om vi kör mot 60kr idag.

0
Ogilla!
48
Gilla!
2013-11-26 12:37:47

#214

Det är exakt samma sak som han matat Glomgold med. De båda har hävdat detta och njutit av att andra sålt bort sig. Fan vilka falska människor det finns alltså.

Hade jag varit dom så hade jag aldrig mer visat mig på chatterna mer. Svälja stoltheten och inse att folk verkar ha haft rätt över att de är kalle anka analytiker.

mvh

0
Ogilla!
45
Gilla!
2013-11-26 12:42:28

#218 Crow

Det har dock varit vädligt intressant att få ta del av Guldivars tankar och funderingar måsta jag tillstå. Han hade ju även ett innehav i FPC

0
Ogilla!
50
Gilla!
2013-11-26 12:50:12

Nya sensorn verkar ju dessutom vara klarare än planerat.

Den är ju redo för produktion redan detta året. Prognosen var att den skulle vara redo för produktion i Q1 2014.

Var är Glomgold?

0
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-26 12:54:58

#219

Vad den avundsjuka människan som försökte smutskasta fingerprint och förtala dem tänker....skiter jag personligen fullständigt i.

Men det hade varit lite roligt att se honom sur som fan ;-)

#220

Glomgold river sina kvarstående hårstrån....flintis hetar han numera istället för hjärta... ;-)

3
Ogilla!
52
Gilla!
2013-11-26 13:29:19

Det blev precise som jag skrev innan att fing skulle upp på måndag och att man först på idag skulle komma ut med nyheter för att inte störa TO-programmet. Snacka om kursmanipulation. Jag hängde med på racet. "TACK J.C:" Men nu är dom sålda!

Eftersom sista dagen för att fastställa betalkursen i

programmet var i går, frågar SIX News Fingerprints vd Johan

Carlström om det är en slump att tre pressmeddelandena släpps i

dag, den 26 november.

"Pressmeddelandena släpps när de är klara. Som du ser så är

det uttalanden från Microsoft och Nok Nok i dem, och de blev

inte klara förrän i natt", svarar Carlström.

Det var inte så att ni ville hålla nere kursen inför

prissättningen i optionsprogrammet?

"Nej. Det är svårt att skynda sig på med att göra uttalanden

från en av Microsofts högsta chefer. Det kommer när det kommer

liksom", säger Carlström.

Vilket skit snack!

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
58
Gilla!
2013-11-26 13:30:14

Jag hoppas att de som sålde sina aktier till mig på 41.00 i torsdags är lika nöjda med sina affärer som jag är :)

0
Ogilla!
47
Gilla!
2013-11-26 13:43:23

#222 Ahhh där har vi en annan baissare.

Då visar jag även dig detta och vill gärna höra vad du tycker.

De hade ett optionsprogram 3 nov till 16 nov 2011.

Då valde dom släppa denna nyheten mitt i perioden och aktien rusade.

2011-11-08

Fingerprint Cards (FPC) nya linjesensor FPC1080A nu i massproduktion

Idag meddelar Fingerprint Cards (FPC) att den nya linjesensorn FPC1080A, framtagen för mobila applikationer, är tillgänglig för beställningar och att volymleveranser till kund har påbörjats.

1
Ogilla!
2
Gilla!
2013-11-26 13:48:55

224

Hur är det att bo i Älvsjö?

0
Ogilla!
51
Gilla!
2013-11-26 13:52:23

#223 Pokerfreak. Du kan ju inte tycka att det var vidare snyggt gjort. Allting är ju genomtänk.

Nr:1 Att trycka ner kursen för att få igenom, Se sista TO-programmet.

Nr: 2 Att trycka ut de sista förhoppningsfulla som kanske gått in på 88 kr. Som i panik säljer sina aktier på 41 kr. -Vad glad du blir för det! Är det inte gemensamma åtgärder man gör för att stärka varandra.

Nr 3 J.C. och ledningen lallar och leker med era kurser. Ni har inte en susning var det kommer att hamna i slutänden. Jag har sett den typen av beteenden tidigare.

Ren varning!

0
Ogilla!
51
Gilla!
2013-11-26 14:14:35

#225 Bra?

0
Ogilla!
56
Gilla!
2013-11-26 14:25:45

pl2002

"Jag kan riktigt köpa caset i fing, den dagen man presenterar en fungerande TouchSensor som fungerar i en existerande mobil. Den dagen finns ännu inte på kartan. Det kräver implementering om huruvida fingertrycks-algoritmerna ska stanna i processorn eller bara vara mjukvara som i Win 8,1. Det kräver även miljarder i utvecklingskostnader och ett intimt samarbete med resp. mobiltillverkare.

Jag har följt fing i åratal. Det har varit samma tjafs i åratal… "Tänk om den modellen kommer ut med fings lösning! -Vilket lyft!" etc etc.

Det är bara skitsnack hela tiden. Som jag sa den dagen när en marknadsledande tillverkare kommer ut med en fungerande touch sensor från fing så köper jag caset utan tvekan. Innan dess så ser jag Vadility, IDEX och NEXT som andra kort som heller inte lagt sina kort på bordet som alternativ. Eller att typ Samsung kanske utvecklar sin egen lösning.

Just nu är det mesta oskrivet och det är naivt att tro på antingen den ena eller den andra lösningen. IDEX fick igenom sin nyemission på x antal miljoner i våras… Varför? Fing fick igenom sin i våras… Varför?"

0
Ogilla!
56
Gilla!
2013-11-26 15:11:26

Här går det fort...

Ny tråd.....

*************************************EOD*******************************

2
Ogilla!
46
Gilla!
2013-11-26 16:33:24

CrowHater... Har du magproblem? Andra gången du rapar, samma rapning? Jag är väl förfan inte dummare än så att jag inte ser vad som har hänt- Lugna ner dig.

0
Ogilla!
51
Gilla!
2013-11-26 16:35:08

ahh...okej..du tänker på hur du skall komma undan "Den dagen finns ännu inte på kartan. "

Jag förstår att du har problem med det...

mvh

0
Ogilla!
55
Gilla!
2013-11-26 16:39:19

#230 pl2002

Nu kan du köpa in dig i Fing.

0
Ogilla!
45
Gilla!
2013-11-26 16:46:13

:-)

AJ.... :-)

1
Ogilla!
48
Gilla!
2013-11-26 17:14:19

Jag köpte in mig i måndags och sålde idag. AJ....:) Bara 25 % upp. Sluta och larva er!

Tycker bara att det är så fult av ledningen att trycka ner kursen och när TO-perioden är slut så dammar man på med pm. Jag har påtalat det tidigare att J.C. och ledning inte är börsfähiga.

Och det lågvattenmärke som Johan återigen har visat med dagens pm efter att TO-programmet är slut, Visar på en TOTAL okunskap hos er som är anhängare.

0
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-26 17:20:04

HAHAHAHAHA

Värst vad alla helt plötsligt har köpt in sig vid PRECIS rätt tillfälle och gärna talar om det när kursen rusar!

3
Ogilla!
59
Gilla!
2013-11-26 17:29:20

#235 unia. Om du har lite under pannbenet kanske du ska ta och titta på andra inlägg. Jag förutspådde måndagens uppgång och att det skulle släppas pm idag. Läs på innan du yttrar dig. Förlöjliga dig inte offentligt.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-26 18:48:48
0
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-26 19:08:13

#236 pl2002

Vad säger du? Vi börjar närma oss med stormsteg. Snart kan du köpa caset i Fing.

* steg 1 - lansering togs idag!

* steg 2 - implementering i en existerande mobil/mobiler OCH Win 8.1 miljö lär tas inom snar framtid.

" Jag kan riktigt köpa caset i fing, den dagen man presenterar en fungerande TouchSensor som fungerar i en existerande mobil. Den dagen finns ännu inte på kartan. Det kräver implementering om huruvida fingertrycks-algoritmerna ska stanna i processorn eller bara vara mjukvara som i Win 8,1. Det kräver även miljarder i utvecklingskostnader och ett intimt samarbete med resp. mobiltillverkare. "

0
Ogilla!
64
Gilla!
2013-11-26 19:12:43

#237

Och som vanligt lyssnar vi på vad DI skriver. ;)

#236

Och exakt har du och dina olika "nick-names" gjort den senaste tiden?

Ger dig iallafall att du försöker. ;)

Mvh

0
Ogilla!
59
Gilla!
2013-11-26 19:13:57

Fingerprint på Wall Street Journals blogg

November 26 2013

Fingerprint Cards Shares Jump, This Time on Real News

http://blogs.wsj.com/tech-europe/2013/11/26/fingerprint-cards-shares-jump-this-time-on-real-news/

0
Ogilla!
71
Gilla!
2013-11-26 19:15:00

In an interview Tuesday, Fingerprint Cards Chief Executive Johan Carlstrom said his company has had a dialogue with all the device makers for 2 1/2 years and “we know about their plans and wish lists…we believe [Fingerprint] sensors will be in all high-end phones within three years, starting with flagship models.”

Mr. Carlstrom said, “Device makers see that Apple has this, and if they want to compete for market share, they also want it.”

0
Ogilla!
49
Gilla!
2013-11-26 19:15:55

Fingerprint Cards expects various handset makers to launch the first smartphones with the company’s so-called FPC1020 fingerprint sensors next summer. Meanwhile, it expects its own revenue to jump to around SEK500 million in 2014 from around SEK100 million in the current year.

Microsoft, which bought Nokia Corp.’s mobile-device business in September, has an agreement with Fingerprint Cards, Mr. Carlstrom said.

0
Ogilla!
55
Gilla!
2013-11-26 19:25:05

Unia.

Nu börjar man förstå hur felvinklad di's artikel igår faktiskt var.

Intervjun var såklart riktad mot en internationell publik.

Inte direkt mot lilla Sverige ;).

Mvh

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-11-26 19:51:15

#240

Det där är mumma. Tackar.

0
Ogilla!
48
Gilla!
2013-11-26 20:05:55

#243 Fingerprint

Givetvis, men det förstod inte Olle. Snart blir han varse om vilka kunder Fingerprint kan tänkas ha på sin lista.

0
Ogilla!
61
Gilla!
2013-11-27 09:51:32

pl2002

VEM är det som förlöjligar sig offentligt?

IGÅR:

pl2002

13-11-26 16:54

Fingerprint Cards / Stämma / Löjligt!

Det blev inte fulltecknat. Så nu lägger man in TO som en tillgång i ett dotterbolag. Dessutom utan värde,Vad pysslar man med? Sjukt bolag!

Besvara(0)(1)Visa diskussion

Idag:

". Dotterbolaget har tecknat 500 000 teckningsoptioner. Programmet är fulltecknat. Varje teckningsoption ger rätt att teckna en ny aktie av serie B i Bolaget. Teckning av aktier i enlighet med villkoren för teckningsoptionerna kan ske under tiden från och med den 27 november 2016 till och med den 27 december 2016. Teckningskursen ska uppgå till ett belopp motsvarande 200 procent av den för aktier av serie B i Bolaget på NASDAQ OMX Stockholm noterade volymvägda genomsnittliga betalkursen under perioden från och med den 12 november 2013 till och med den 25 november 2013. Teckningskursen har fastställts till 90,16 kronor."

DU förlöjligar dig själv offentligt varje gång du påstår något. Du har påstått en jäkla massa saker som varit rena felaktiga påståenden och som jag korrigerat dig.

Lär du dig aldrig?

0
Ogilla!
39
Gilla!
2013-11-27 10:06:03

En sak fattar jag inte och det är varför ni matar trollen?

Dom är inte intresserade av fing eller nån annan aktie, dom bryr sig inte om fakta och det är meningslöst att försöka diskutera med dom.

Enda syftet dom har är att bråka, förarga och irritera.

Och det gör dom så länge man argumenterar med dom.

Mata inte trollen.

0
Ogilla!
54
Gilla!
2013-11-27 10:09:38

Ville bara påvisa alla andra vilka lögner trollen matar oss med.....

0
Ogilla!
57
Gilla!
2013-11-27 10:12:04

Aldur , du hann före mig i skrift då jag tänkte samma sak !

Har själv gått i svarstal emellanåt, fullständigt bortkastat har det varit.

Lyssna på Aldur :-)

0
Ogilla!
34
Gilla!
2013-11-27 10:18:24

Det är svårt att låta bli ibland, men all argumentation med troll gör bara att dom får som dom vill.

Det enda som fungerar med troll är att ignorera dom. Uppnår dom inte sina syften att irritera och förstöra så lämnar dom till nån annan site där dom matas.

0
Ogilla!
6
Gilla!
2013-11-27 10:23:54

Lyssna på Aldur. Ignorera.

0
Ogilla!
60
Gilla!
2013-11-27 10:47:47

okej...jag lyssnar på er.... :-)

0
Ogilla!
55
Gilla!
2013-11-27 11:48:59

Teckningskursen har fastställts till 90,16 kronor.

Ökningen av Bolagets aktiekapital kommer vid fullt utnyttjande av teckningsoptionerna att uppgå till högst 100 000 kronor vilket motsvarar en utspädning om cirka 0,8 procent av det totala antalet aktier i Bolaget och cirka 0,7 procent av det totala röstetalet i Bolaget.

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.