Grupp: Huvudforum

NYHET - Handelskriget avblåst???

0
Ogilla!
105
Gilla!
2019-08-25 13:26:37

Tweet om Donald Trump

Blomberg markets: https://twitter.com/markets/status/1165556070657527808

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
88
Gilla!
2019-08-25 21:43:16

Verkar vara en misstolkning. Han menar tvärtom.

"The president was asked if he had ‘any second thought on escalating the trade war with China.’ His answer has been greatly misinterpreted. President Trump responded in the affirmative - because he regrets not raising the tariffs higher,” Grisham said in a statement to reporters.

0
Ogilla!
101
Gilla!
2019-08-25 21:51:59

Tvärtom. De verkar samsas rätt bra

Saxat ur publicpool:

Q "Are you going to declare a national emergency on China?"

"I have no plan right now. Actually, we"re getting along very well with China right now. We"re talking. I think they want to make a deal much more than I do. We"re getting a lot of money in tariffs. It"s coming in by the billions. We never got 10 cents from China. So we"ll see what happens. But we are talking to China very seriously."

https://publicpool.kinja.com/subject-remarks-by-president-trump-and-prime-minister-1837551155

0
Ogilla!
93
Gilla!
2019-08-25 22:37:50
Ladda ned

Aha detta låter ju riktigt positivt.Många är så arga på Trump för de begriper inte sej på honom men de kommer att få se hur det löser sej oväntat bra för att han törs och för att han fattar och han bryr sej inte om att vara politiskt korrekt.

Det är detta jag tycker jag har sett i OMX grafen att det borde vända upp på måndag och att det borde komma positiva nyheter över helgen som får det att vända upp. Våg 3 i startgropen nu i så fall. Jag skickar med en bild även om den kanske borde vara i en annan sträng.

Symmetrianalys. Jag har numrerat dagarna till höger och vänster för att visa hur de reflekterar varandra symmetriskt. Det finns ett utrymme i intradag för att det skulle kunna börja ner och tvärvända upp men inte i dagsgrafen. Dagsgrafen visar en divergens i underliggande styrka då rörelsen efter botten är mindre än innan botten. Eftersom många ligger kort över helgen skulle jag tro så kan det nog bli en viss kort squeeze.

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.