Grupp: Huvudforum

eTrade bjuder in

0
Ogilla!
5
Gilla!
2005-10-25 12:29:01

Fick denna i brevlådan. Vet inte om erbjudandet bara gäller de som har en depå hos eTrade. Syftet är såklart att sälja sina egna produkter men det finns säkert något att lära sig. Sedan är det ju gratis..."gratis" 

E*TRADE bjuder in dig till utbildningsseminarium
"- Lär dig mer om råvaru- och valutamarknaden


Seminariet syftar till att ge dig en djupare inblick i hur marknaden fungerar, vilka instrument man kan handla med samt olika "trading" strategier. Seminariet kommer att hållas av två "experter"; Johan Kinberg kommer att prata om råvarumarknaden och Lars Gezelius kommer att prata om valutamarknaden samt visa handelsapplikationen E*TRADE Global Trader. "

http://content.se.etrade.com/sweden/marknad/GT05/nl_inbjudan.asp

Johan Kinberg
Johan har arbetet hela sitt liv inom råvarubranschen både internationellt och i Sverige. Han inledde sin karriär på Svenska Esso, efter en vända på Sweda kemi och Interfond så började han på Merrill Lynch som råvarumäklare. Efter 8 år på Merrill Lynch så grundade Johan Råvarumäklarna som agerade "brokers" åt företag på de internationella råvarubörserna. Idag är Johan redaktör för tidningen Råvarujournalen. Johan har även haft en rad styrelseuppdrag under åren.

Lars Gezelius
Lars är E*TRADEs egna expert på valutamarknaden, han har mångårig erfarenhet som handlare på den internationella scenen. Lars har arbetat på ett antal banker i Sverige och internationellt under åren där han främst varit involverad i deras valutaoptionshandel och handeln med räntepositioner. Karriären inleddes på Första Sparbanken, vilket följes av bl.a Manufacturers Hanover Bank Sweden, Union Bank of Switzerland och senare Postgirot. Idag arbetar Lars med sales/kundsupport för E*TRADEs "Power E*TRADE" segment och han har även ansvaret för handelsapplikationen Global Trader

Någon här som har varit på ett seminarium hos eTrade tidigare?

------------------------------
Så mycket betalar du i skatt

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.