Vilka vi är

Genom åren är vi många som har arbetat med utvecklingen av Aktieguiden. Charlie, Anders, Janne, Micke, Andreas, Samuel, Rikard, Johan, Jesper, Niklas, Staffan. I den senaste versionen, som vi lanserade 20 januari 2011, deltog nedanstående personer i arbetet.

Johan Nordberg

Johan

Ända sedan Aktieguidens allra första version har Johan varit med som programmerare. Han är också den som varit mest pådrivande i utvecklingen av vår senaste version och har här tagit ett större ansvar än någon gång tidigare. Kudos till Johan. Om något inte fungerar som det ska är risken dock också stor att det är hans fel... ;)
» Visa Johans personliga sida

Jesper Wahlström

Jesper

Precis som vid varje tidigare version har Jesper Wahlström varit den som arbetat fram den grafiska utformningen av Aktieguiden. Den här gången tyckte Jesper också att det var dags att förnya vår logotyp, något vi är mycket tacksamma för. En stor fördel med det Jesper skapar är att om du tycker om det idag, älskar du det imorgon.
» Visa Jespers personliga sida

Niklas Johansson

Niklas

Med Niklas ombord på skutan spelar det ingen roll hur många sekundmeter det blåser. Sedan han blev en i gänget känns det som att vi haft en extremt pålitlig GPS, som alltid ger snabba besked om hur vi bör styra skeppet. Tack Niklas.
» Visa Niklas personliga sida

Staffan Hansson

Staffan

Har alltid varit, och kommer sannolikt alltid vara, webmaster här på sidan. Staffans största förtjänst är att han lyckats hitta ovanstånde personer. Sen har kan kanske kommit med en eller två bra idéer också.
» Visa Staffans personliga sida

Om du vill ta kontakt med någon av ovanstånde personer så gör du det enklast genom att besöka dennes personliga sida och därifrån skicka ett privat meddelanden.